Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Τώρα μπορείτε να εγγυηθείτε δηλαδή;

Η αστυνομία μπορεί να εγγυηθεί ασφάλεια για 2 αγώνες ντέρμπυ (Αεκ - Παναθηναϊκός ποδόσφαιρο ώρα έναρξης 2130 και Παναθηναϊκός - οσφπ μπάσκετ ώρα έναρξης 1930) που όταν τελειώνει ο ένας αρχίζει ο άλλος και μάλιστα σε απόσταση μόλις 4χλμ και με κοινό μέσο μεταφοράς (τρένο), αλλά δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφάλεια διεξαγωγής ενός αγώνα πετοσφαίρισης (Παναθηναϊκός - οσφπ) σε ένα κλειστό 1200 θέσεων με οπαδούς μιας ομάδας, όταν στο ίδιο γήπεδο τον περασμένο Νοέμβριο με τις ίδιες ομάδες δεν άνοιξε μύτη.


Kαι εμείς τι κάναμε; Tίποτα. Έκαναν κουμάντο στην έδρα μας η αστυνομία και οι «απέναντι», ενώ όταν παίζουμε στου Ρέντη παίζουν ξύλο με επεισόδια οι αστυνομικοί με τους οπαδούς, καίγονται αυτοκίνητα παιχτών, αλλά οι αγώνες διεξάγονται κανονικά!!!

Σχόλια

  1. Και δεν ήθελε ΟΑΚΑ o μεγάλος, γιατί "δεν είχαν συνηθίσει οι παίκτες στο γήπεδο" και επέλεξε το κλουβί, με διαρκείας και προσκλήσεις..... Δες τώρα τον γαύρο να το σηκώνει στο γεμάτο σεφ... Μαλακίες που ελπίζω να μην συμβούν στο μέλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η επιλογη του Αγ. Θωμα, εφοσον ο γαυρος επελεξε Ρεντη κ οχι Σεφ, ηταν μονοδρομος. Σωστα εγινε. Αν παιζαμε με κοσμο, θα ηταν διαφορετικα.

      Διαγραφή
  2. Αδερφέ,το είχε ζητήσει όλη η ομάδα, προπονητικό Τιμ και παίχτες τι να κάνει ;Αν γινόταν ΟΑΚΑ και γινόταν στραβή ,δηλαδή χάναμε την πρόκριση εντός αγωνιστικού χώρου θα τον κατηγορούσαν παλι ότι επέλεξε το μεγάλο γήπεδο για τα έσοδα και όχι τον Άγιο Θωμά που η ατμόσφαιρα είναι καυτή.Μην τρωγομαστε μεταξύ μας,εντάξει όλους μας πείραξε και ο τρόπος που αποκλείστηκε η ομάδα και το στήσιμο από την αστυνομία,αλλά έχουμε τρεις τίτλους μπροστά μας και νομίζω ότι έχουμε τον πρώτο λόγο αγωνιστικα.Στηριξη ,όχι γκρίνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστη επιλογη ηταν ο Αγ. Θωμας. Περναγες με την εδρα κ σηκωνες την κουπα στον τελικο στο καταμεστο ΟΑΚΑ. Απλα δεν εγινε ποτε εδρα, γιατι δεν μας αφησαν. Και την πατησαμε σαν αρχαριοι.

      Διαγραφή
    2. εννοειται οτι πρεπει να κατακτηθει το πρωταθλημα δε προκειται να ξεπληθει η ιστορικη προδοσια της δοιηκησης αλλα το πρωταθλημα πρεπει να κατακτηθει

      Διαγραφή
  3. Δεν ήξερα ότι παίζω ακόμα με Μπούρα Mαδούρα και Ζάκαρι Πενόλιο για να δηλώσω Αγ.Θωμά να στήσω Ταμπούρι.....έφερα παίχτες από το πάνω ράφι με εμπειρία σε υψηλού επιπέδου βόλλευ πρωταθλήματα μαθημένοι να παίζουν σε τάραφλεξ και οχι σε παρκέ και με κόσμο που ακολουθεί (με διαφορά από τα υπόλοιπα σωματεία )τα τμήματα του Συλλόγου....αλλά προτίμησα την έδρα του Αγ.Θωμά.......αυτά μόνο εμείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου