Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Πόσοι Παναθηναϊκοί, στον πάγκο του γαύρου;

Θλιβερό να μην γνωρίζεις την ιστορία σου και πως σε έβγαλαν από την αφάνεια και σου έδωσαν τίτλους, είτε πρώην αθλητές του Παναθηναϊκού, είτε πρώην προπονητές, είτε δηλωμένοι Παναθηναϊκοί σε ΟΛΑ τα αθλήματα. Λογικό επόμενο με την έπαρση που σας διακρίνει, να θέλετε να πικάρετε μία αυτοκρατορία που βρίσκεται σε πτώση.

Με τον καλαθοσφαιριστή επί 6 έτη στον Παναθηναϊκό, Φαίδωνα Ματθαίου, σηκώσατε νταμπλ το 1976

Με τον προπονητή επί 8 χρόνια στον Παναθηναϊκό, Κώστα Μουρούζη, σηκώσατε κύπελλο το 1977 και νταμπλ το 1978

Με τον καλαθοσφαιριστή επί 15 χρόνια και προπονητή επί 5 χρόνια στον Παναθηναϊκό, Μιχάλη Κυρίτση, μείνατε στην κατηγορία το 1990 και το 1991.

Με τον προπονητή επί 2 χρόνια στον Παναθηναϊκό που άλωσε το ΣΕΦ το 99, Λευτέρη Σούμποτιτς, σηκώσατε κύπελλο το 2002.

Μην συνεχίσουμε στα υπόλοιπα αθλήματα.

Με τον ποδοσφαιριστή επί 9 χρόνια και προπονητή επί 2 χρόνια στον Παναθηναϊκό, Λάκη Πετρόπουλο, κατακτήσατε 3 συνεχόμενα πρωταθλήματα επί χούντας και γέλασε το χειλάκι σας στην Α εθνική.

Με τον προπονητή επί 4 χρόνια του Παναθηναϊκού και του αήττητου 1964, Στέφαν Μπόμπεκ, κρατηθήκατε στην 3η θέση το 1970, ενώ το 1971 βγήκατε 7οι.

Με τον πετοσφαιριστή επί 12 χρόνια στον Παναθηναϊκό, Στέλιο Καζάζη, αγωνιστήκατε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και για 5η φορά στην ιστορία του σε Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Πρωταθλητριών και πήρατε την τρίτη θέση το 1995.

Με τον προπονητή επί 13 έτη στον Παναθηναϊκό όπου και κατέκτησε 7 πρωταθλήματα, Σούλη Τουρσούγκα, φτάσατε στους τελικούς πρωταθλήματος το 2008-09.

Με τον προπονητή επί 3 έτη στον Παναθηναϊκό, Γιάννη Νικολάκη, ήρθατε στην κορυφή στο γυναικείο βόλλευ το 2013 και 2014. 

Και η ιστορία συνεχίζεται με τον Γκμοχ, τον Γκόρσκι ... Και ο Ράντονιτς είναι γαύρος, όσο γαύρος είναι ο Χριστοδουλόπουλος που ήταν μπαοκ, Παναθηναϊκός, αεκ, γαύρος και φέτος ανακάλυψε οτι ο μπαμπάς του είναι ... αρειανός!!! 

Σχόλια

  1. Το θέμα είναι ότι αυτοί πήραν τίτλους χάρη σε Παναθηναϊκούς. Εμείς με τον Σερέλη δεν θα πάρουμε τίποτα. Καλύτερα να έβαζε τον Φώτση στο πάγκο που ξέρει τι σημαίνει ομάδα παρά να φορτωθούμε κάποιον που δεν μπορεί να βοηθήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι δυνατόν να ξεχνάς τον Σπανουλη που είναι ο σημαντικότερος αθλητής της ιστορίας τους, ο οποίος έχει περισσότερες κούπες με τον Παναθηναϊκό;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτε ηταν ο Σπανουλης, προπονητης στον γαυρο? Για προπονητης μιλαει το κειμενο, οχι για παιχτες.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου