Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Αυτοί μας σφύριζαν δεκαετίες πριν!

H διαιτησία δυστυχώς είναι υποκειμενική. Ένας διαιτητής μπορεί να έχει διαφορετική άποψη για την ίδια φάση, με άλλους συναδέλφούς του. Γιαυτό όμως υπάρχουν οι κανονισμοί παιχνιδιού, που μαζί με την βοήθεια της τεχνολογίας (VAR) δίνουν την λύση.

Στον προχτεσινό αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Βόλο, έγιναν τρία πέναλτυ. Βάσει των κανονισμών. Ένα χέρι που δεν ήταν μαζεμένο (1ο λεπτό σέντρα Μαντσίνι), μία ανατροπή σε προφανή θέση για γκολ με χέρια και με πόδια (44ο λεπτό ο Σι ανατρέπει τον Παλάσιος), άλλη μία ανατροπή με χτύπημα στη μέση (στο 68ο λεπτό χτύπημα Σιέλη στον Παλάσιος) και μία αποβολή στο 50ο λεπτό (Σι). Για όλες αυτές τις φάσεις υπάρχει οπτικό και φωτογραφικό υλικό. Τι είπαν όμως οι «καθηγητές διαιτησίας».

1) Ο Κουτσιαύτης θεώρησε οτι ΔΕΝ υπάρχει η πρώτη παράβαση, ενώ υπάρχει η 2η και και η 3η!!! Υπάρχει δεύτερη κίτρινη στον Σι στην φάση του Παλάσιος στο 44ο λεπτό (2η περίπτωση) και σωστή η κίτρινη στην αποβολή του Σι στο 50ο λεπτό. Στην ουσία ο Σι θα έπαιρνε κίτρινες κάρτες σε όλες τις παραβάσεις που έκανε.

2) Ο Βαρούχας θεώρησε οτι ΔΕΝ υπάρχει η πρώτη και η 2η παράβαση, ενώ υπάρχει ΜΟΝΟ η 3η!!!Σωστές οι 2 κίτρινες στο Σι, δεν υπάρχει κίτρινη στην 2η παράβαση (ανατροπή Παλάσιος στο 44)

3) Ο Σπάθας θεώρησε οτι ΔΕΝ υπάρχει η πρώτη και η 3η παράβαση, ενώ υπάρχει ΜΟΝΟ η 2η!!! Σωστή η 1η κίτρινη στον Σι, υπάρχει άλλη μία κίτρινη σε αυτόν στην ανατροπή του Παλάσιος στο 44ο λεπτό (2η παράβαση), δεν είν σωστή όμως η 2η κίτρινη στην αποβολή του στο 50ο λεπτό, 

Όπως βλέπουμε ΔΕΝ συμφωνούν ούτε στα πέναλτυ, ούτε στις κίτρινες στον Σι που αποβλήθηκε. 

Σχόλια