Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Να ακούτε τον ειδικό στη Σούπερ Μπάλα, για τα οφσάιντ

Στην Τρίπολη την 1η Νοεμβριου 2014 την 9η αγωνιστική, άλλαξε ο κανονισμός για τα οφσαιντ. Υπεύθυνος, ο κύριος που βλέπετε εδώ, που πλέον επαγγέλεται «καθηγητής» διαιτησίας. Έκοψε όχι μία, όχι 2, αλλά 5 φορές τους παίχτες του Αστέρα σε προφανή θέση για γκολ, ανακαλύπτωντας ... οφσάιντ. Απέβαλε τον Μάσα, επειδή στραβοπάτησε και δεν ζήτησε κάτι και χάρισε την αποβολή στον Μιλιβόγεβιτς του γαύρου. Όλα αυτά σε μία δύσκολη έδρα και με τον γαύρο να έχει ενδιάμεσα αγώνα για το Champions League.


Στο 3ο λεπτό ο Μάσα βρίσκεται σε προφανή θέση για γκολ, όμως είναι ... ΟΦΣΑΙΝΤ!!!!
Στο 15ο λεπτό ο Μάσα πάλι βρίσκεται εκ νέου σε καλή θέση για γκολ, όμως ... πάλι ΟΦΣΑΙΝΤ. Για την διαμαρτυρία του (να βρει το δίκιο του δηλαδή), δέχεται την πρώτη κίτρινη κάρτα.
Στο 23ο λεπτό ο Πάρα του Αστέρα πασάρει στον συμπαίχτη του στην μικρή περιοχή, αλλά μαντέψτε... είναι ΟΦΣΑΙΝΤ! 


Στο 41ο λεπτό, αποβάλεται ο Μάσα, ο πιο επικίνδυνος παίχτης των γηπεδούχων, γιατί παραπάτησε...


Θα μπορούσε να έφταιγε η πλευρά του γηπέδου, όμως στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε το θέατρο σκιών. Με 10 πλέον παίχτες ο Αστέρας συνεχίζει να απειλεί, αλλά δεν τον αφήνει ο διαιτητής.

Στο 64ο λεπτό νέο οφσαιντ στον Πάρα του Αστέρα που έβγαινε στην πλάτη του γαύρου, ενώ τέλος στο 90ο λεπτό ο Μπατιμπανγκά είναι ... (ναι σωστά σκεφτήκατε) ΟΦΣΑΙΝΤ!!! 


Η αποβολή στην λήξη του αγώνα, χαρίστηκε...


Ενώ η συνολική εικόνα του αγώνα ήταν αυτή. 2 φάουλ έκανε η Μπαρτσελόνα Πειραιά!!!


Την επομενη μέρα έγινε ο χαμός στα πρωτοσέλιδα από ΟΛΕΣ τις εφημερίδες, αλλά ο σκοπός είχε επιτευχθεί. Ο γαύρος έφυγε αλώβητος από μία δύσκολη έδρα.


Πάντως στο γήπεδο υπήρχαν ενδιαφέρουσες παρουσίες απο οπαδούς και των 2 ομάδων. Από την απόδοση των ομάδων τους μπορεί να μην έμειναν ευχαροστημένοι, σίγουρα έμειναν ικανοποιημένοι από την απόδοση κάποιων άλλων στο γήπεδο. Και δεν ξεχνιούνται αυτά. 


Σχόλια