Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Mια νύχτα απ΄την δική μου, ΟΛΟΚΛΗΡΗ η δική σου!

 Τι να μας πεις και εσύ και εσύ απ΄την ζωή σου, μια νύχτα απ΄την δική μου ΟΛΟΚΛΗΡΗ η δική σου!


Οχι δεν είναι μοντάζ, ούτε photoshop. Βρέθηκε σελίδα (γνωστή, που μας διασκεδάζει ειδικά σε θέματα τίτλων) που έγραψε για το ευρωπαϊκό dna του Παναθηναϊκού, μία εβδομάδα αφού μάζεψαν 5 συνολικά από κάποια ... Μακάμπι (του ποδοσφαίρου, όχι του μπάσκετ) και αποκλείστηκαν από το Τσάμπιονς Λιγκ όπως πέρυσι από κάποια ... Λουντογκόρετς. 


Επειδή τα πρωτοσέλιδα που αποδεικνύουν το αντίθετο είναι εκατοντάδες, είναι ευκολότερο να παραθέσεις την αλήθεια απο την IFFHS (International Federation of Football History and Statistics).

Σχόλια

  1. Ποσο προβλεψιμοι ειναι οι αλητες.Αρχισαν παλι οι ειδησεις για Βοτανικο την ημερα του αγωνα με την Σλαβια.Μας λενε το ηδη γνωστο, οτι ενταχθηκαν τα ηδη ενταγμενα στο ταμειο ανακαμψης, εργα της διπλης αναπλασης.Γραφουν μαλιστα οτι το δευτερο τριμηνο του 2023 θα καταστει εφικτο να υπογραφουν οι συμβασεις των εργων.Και τοτε οι μπουλντοζες του δημαρχου, που θα βγουν τον Σεπτεμβριο οπως ειπε,τι ακριβως θα κανουν αφου οι συμβασεις θα υπογραφουν το 2023; Και φυσικα για γηπεδο και χρηματοδοτηση μουγγα τα φερεφωνα του δημαρχου και του Αλαφουζου.Ξεδιαντροπο δουλεμα που απευθυνεται σε ιθαγενεις κι ομως πανηγυριζουν οι υποτακτικοι και τα τρολ του Αλαφουζου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2051 δοσιλογοι εμπιστευτηκαν το μελλον του συλλογου στην ποιο ανικανη και αχρηστη κυβερνηση ολων των εποχων να δω τωρα πως θα ξεμπλεξουμε με τις συμβασεις να χουν υπογραφει χωρις καμοια εξασφαλιση ουε και αλιμονο τους ετσι και παθει κατι η λεωφορος τρεξτε τρυπα να κρυφτυτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απέναντι σε έναν ποταμό από δεκάδες πρωτοσέλιδα και ταπεινώσεις, παρέθεσες ένα δημοσίευμα για τον μήνα Σεπτέμβριο 2001 και ένα δημοσίευμα για την περίοδο 2001-2010. Πήγαινε να διαβάσεις την έρευνα της Swiss Football Data που είναι ALL TIME και θα δεις ποια είναι η κορυφαία Ελληνική ομάδα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ στην Ευρώπη και όχι μόνο του Σεπτεμβρίου του 2001... Α και κάνε και μία βόλτα από τα επίσημα all time rankings της ΟΥΕΦΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου