Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Χάντρες για ιθαγενείς (μέρος 3ον)

Αφού «τα πήραμε όλα» και μας πλάσαραν ως θρίαμβο οτι τα 49 χρόνια παραχώρησης του 15% των ακαθάριστων εσόδων, είναι απείρως καλύτερο από τα αδιαπραγμάτευτα 99 έτη (!), σήμερα ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα.

Το περίφημο 15% θα το πάρει μεν ο Σύλλογος, αλλά ... για το κόστος συντήρησης των εγκαταστάσεων. Μάλιστα η ανακοίνωση του Υπουργείου είναι σαφέστατη. «Το 15% των εσόδων από τα εισιτήρια και των διαφημιστικών χώρων του γηπέδου θα καταβάλεται στο σωματείο του Παναθηναϊκού, όχι για 15 αλλά για 49 έτη από την έναρξη της παραχώρησης, για την εξυπηρέτηση των εξόδων συντήρησης και λειτουργίας των εγκαταστάσεων». Όπως βλέπετε, στην ανακοίνωση του Συλλόγου (10/2/21) δηλώσαμε ΑΠΑΛΛΑΓΗ από τα έξοδα λειτουργίας των εγκαταστάσεων στο Βοτανικό, σήμερα όμως μαθαίνουμε οτι ... τα επωμιστήκαμε με το 15% που πανηγυρίζαμε οτι ... κερδίσαμε!!!

 
Μία ημέρα νωρίτερα καταφέραμε να κάνουμε τα αυτονόητα ισόβια χρόνια του 15% των εσόδων του γηπέδου από την ΠΑΕ στον ΑΟ, σε ... 49 χρόνια και αυτό φυσικά ήταν τεράστια επιτυχία για όλα τα μέσα προπαγάνδας.

Όσο πάει γίνεται και καλύτερο! 

Σχόλια

  1. ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! Νομιζουν πως εισαστε χαχολοι και σας δουλευουν και μαλιστα κατι παπαρια σαν τον μπουμπουκο και σαν τον ζαβο βλαχοδημαρχο Αυτα τα νουμερα δεν ειναι ικανα να ξυσουν τοω δεξι
    αρχ@@ι οποιουδηποτε φυσιολογικου Ελληνα κι'ομως κοροιδευουν με την συμπραξη των δικωνψ μας
    καρ@@ληδων εναν λαο εκατομμυριων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για να πληρωνει ο αο τα εξοδα συντηρησης καταληγω στο συμπερασμα οτι η παε θα πληρωνει σε νοικια τα μαλια της κεφαλη της

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου