Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Λύκοι, με προβιές προβάτων

Το διαβάσαμε στο Μνημόνιο (άρθρο 8 παράγραφος 6, για αλλαγή χρονισμού έργων), μας το ανέφερε προφορικά στην συνέντευξη ο Δήμαρχος Αθηναίων (θα δούμε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να «πέσει» η Λεωφόρος) τώρα μας το γράφει και εφημερίδα (Η κατεδάφιση του “Απόστολος Νικολαΐδης” θα δρομολογηθεί μετά την κατασκευή του αθλητικού κέντρου του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΟ στον Βοτανικό προκειμένου να μην μείνουν άστεγα τα ερασιτεχνικά τμήμα). Τρία πράγματα συμπεραίνουμε άμεσα.

1) Είτε δεν γνωρίζετε τους νόμους και παραπληροφορείτε τον κόσμο λόγω άγνοιας αυτών. Ούτε τα 49 χρόνια είναι ίδια με 99 ή με το όσο υπάρχουμε ως Σύλλογος, ούτε χρησικτησία υπάρχει σε ακίνητο του ΟΤΑ, ούτε η Λεωφόρος «πέφτει» πριν τελειώσει το γήπεδο βάσει του ΠΔ, του 4315/2014 και της 205/2016 απόφασης του ΣτΕ. 

2) Πιθανόν να νομίζετε οτι αν το επόμενο κείμενο που θα γράψετε θα λέει «Νέα επιτυχία, τα πήρε όλα, ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ πριν τελειώσει το γήπεδο» ο κόσμος θα το «χάψει». Είστε γελασμένοι. Γράφοντας ανακρίβειες, απλά κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Πολύ χειρότερα. 

3) Το τρίτο «σενάριο» είναι το χειρότερο. Τα έργα της Ανάπλασης χρηματοδοτούνται από την ΕΕ. Και έχουν εγκριθεί. Η χρηματοδότηση του γηπέδου ακόμα ΔΕΝ έχει εγκριθεί και δεν είναι βέβαιο οτι θα υπάρχει ροή χρημάτων μέχρι να τελειώσει το γήπεδο. Άρα, για να παρουσιαστεί έργο στην ΕΕ θα πρέπει να τελειώσει η Ανάπλαση του Ελαιώνα και η κατεδάδιση της Λεωφόρου. Όχι όμως και το γήπεδο. Αυτό ανήκει σε άλλα κεφάλαια. Έτσι «δένει» η ύπαρξη του άρθρου 8 (παράγραφος 6) στο Μνημόνιο και η δήλωση του Δημάρχου για το πότε ειναι η σωστή ώρα να « πέσει» η Λεωφόρος.

Οτι θέλουν το «φιλέτο» της Λεωφόρου, το ξέρουμε. Αυτός είναι άλλωστε ο στόχος. Τουλάχιστον κρατήστε τα προσχήματα. Γράψτε κάνα άρθρο για τα ίδια δικαιώματα των 99 ετών που έγιναν 49, για τα 99 έτη χρήσης που ξεκινάνε από την σύμβαση και όχι από την παράδοση, για το οτι ο Δήμος ΔΥΝΑΤΑΙ να μας παραχωρήσει χρήση και δεν ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ και αφήστε την Λεωφόρο στην ησυχία της. 

Σχόλια

  1. Αυτοί είναι ικανοί να γκρεμίσουν τη Λεωφόρο,χωρίς να έχουν εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση του νέου γηπέδου.
    Θα αρχίσουν να φτιάχνουν τίποτα δρόμους στον σκουπιδότοπο και θα πουν ότι και καλά ξεκίνησε η Διπλή Απάτη.
    Και κάποιοι καθυστερημένοι Παναθηναϊκοί θα πανηγυρίζουν κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γκρεμισμα της Λεωφορου προβλεπεται απο το MOU που υπεγραψε ο κερχελες μαλακα-τες και ο αχυρανθρωπος αλαφουζος απο τον Νοεμβριο του '20 τωρα τ'ανακαλυψατε ????? ολο το παραμυθι
    της διπληςω αναπλασης αφορα το ΦΙΛΕΤΟ της Λεωφορου βΟσο για τον Παναθηναικο "Στ'αρχ@@ια τους" Αν οι Παναθηναικοι οπαδοι δεν βγαλουν τις τσιμπλες απο τα ματια τους να τους γ@@@@@@ν
    οτι εχουν και δεν εχουν χαιρετηστε την Αλεξανδρεια που χανεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χριστος απο ηρακλειοΤρίτη, Ιανουαρίου 04, 2022 3:28:00 μ.μ.

      πρασινε τομαρε κρουω τα κουδουνια του κινδυνου εδω και καιρο αλλα δεν μα ακουει κανενας εχουν θαμπωθει ολοι τους στα εποικινωνιακα πυροτεχνηματα των αρδ και των φυλλαδων το αθρακι που μπηκε περυσι μνημονιο για προορο γκρεμισμα της λεωφορου δεν μπηκε τυχαια και εχει τη εξηγηση των ευρωπαικων κονδυλιων που πρεπει να εισπραχθουν με διαδικασιες φαστ τρακ για να παρουσιαστει εργο αλλιως επιστροφονται σε αντιθεση με τα κονδυλια του γηπεδου που δεν προκυπτουν απο πουθενα ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΟΒΟΡΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΑΜΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΘΑΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΣΤΕΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου