Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Μπα, αποκλείεται. Αφού...

Φεύγουν οι Δομές από τον Ελαιώνα και δεν θα χρειάζεται να ξοδεύουμε χρήματα για την σίτιση των ανθρώπων που φιλοξενούνται σε αυτές. Oh ... wait!!!  

Στις 30/11/2021 αποφασίστηκε από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου η διάθεση του ποσού των €5.242.052,46 για την παροχή υπηρεσιών παρασκευής, μεταφοράς και διανομής γευμάτων στις δομές φιλοξενίας, στην ένωση εταιρειών «HELLENIC-ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΑΒΕΕΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΕΠΕ-ΕΛΑΙΤΙΣ- OLYMPIC», με συγκεκριμένο χρόνο έναρξης (5/12/21) και λήξης (31/3/22) της σύμβασης. Οταν λέμε «δομές φιλοξενίας» Νότιας Ελλάδας, εννοούμε ΚΑΙ τον Ελαιώνα. Με 505 σιτιζόμενους.

Σχόλια

  1. πρασινε τομαρε αυτη η παλια η η νεα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η παλια. Αυριο θα ανεβει και το χρονοδιαγραμμα απο τον Φεβρουαριο του 21, μεχρι προχτες. Για την νεα εχουμε τα παντα, ενα μικρο στοιχειο λειπει μονο.

      Διαγραφή
    2. και εγω ερωτω πως η δα θα ναι ετοιμη το 2024 οταν εχουν συμφωνησει για νεες δομες να τις γκρεμισουν αποκλειεται γιατι Το έργο είναι συγχρηματοδοτούμενο από το Ταμείο Αλληλεγγύης (βλ Ε.Ε) και υπάρχουν αυστηρες ρήτρες...

      Διαγραφή
    3. πρασινε τρομαρε θα ανεβασεις τα χρονοδιαγραμματα που ειπες

      Διαγραφή
    4. Το χρονοδιαγραμμα απο βδομαδα, να κλεισει το Σ/Κ με τους αγωνες.

      Διαγραφή
  2. συκοφαντιες και φημες μαη του 22 μπαινουνε στις νεες εγκαστασεις του αο και το δεκεβρη του 23 στο υπερλαμπρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τη δουλεια που θα επρεπε να κανουν οι δημοσιογραφοι την κανουν οι οπαδοι ευγε πρασινε τομαρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενισχυεται η αποψη πολλων οτι πραγματικο ενδιαφερον για γηπεδο δεν υπαρχει και απλως ο Δημος και οι γκαραγκανηδες θελουν να κρατησουν την υποθεση ανοικτη και τον Παναθηναικο στην ομηρια επ αοριστον. Τα δανεια να σκασουν στον επομενο δημαρχο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πρασινε τομαρε λυσε μου μια απορια σε παρακαλω πως γινεται να προβλεπονται νεες δομες ενω ταυτοχρονα να δινουν στη ντελοιτ να φτιαξει οικονομοτεχνικες μελετες ενω στο τεχνικο προγραμμα του δημου δε προβλεπονται εργα για το 22 για τη δα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γελανε και τα μουστακια του πανου μακρυ γιατι λεει ο δημος εσκασε 30 χιλιαρικα για παροχη υπηρεσιων σε περιπτωση δημοπρατησης

      Διαγραφή
    2. Καθηγητη, ΠΩΣ γινεται να υπαρχουν δομες απο το 15 εκει, ΕΝΩ ΣΤΟ ΠΔ ΔΕΝ προβλεπεται πουθενα κατι τετοιο, παρα μονο χωρος αθλητικων εγκαταστασεων του Δημου για 4.800τμ?

      Διαγραφή
    3. οτι μας μας δουλευουν ψιλο εδω και ενα χρονο και οτι ο δημος παρανομει κατα εξακολουθηση

      Διαγραφή
  6. πρασινε τομαρε δε υπαρχουν μονο δομες αλλα τη δευτερη τη φτιαχνουν με τα εξης χρακτηριστικα πλισμένο σκυρόδεμα και θεμελίωση.Διανοιξη δρόμου, parking και υπόγειος βιολογικός καθαρισμός.

    Τόσο προσωρινή θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παντως οι βοτανικολαγνοι τις 3 -4 τελευταιες μερες πλεουν σε πελαγη ευτυχια γιατι λεει ο δημος ζητησε συμβουλευτικες υπηρεσιες οταν κανει τη δημοπρατηση κοιτα παντως να δεις κατι συμπτωσεις 25 του μηνος ζηταει συμβουλευτικες υπηρεσιες και την αμεσως επομενη μερα εγκρινονται επισημως οι νεες δομες τελικα καποιος μας κανει πλακα δε εξηγηται αλλιως

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου