Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Κόψτε το «δούλεμα»

Από την πρώτη ημέρα δημοσίευσης του Μνημονίου εκτόξευσης, γράφτηκε εδώ οτι ΥΠΑΡΧΕΙ κίνδυνος κατεδάφισης της Λεωφόρου ΠΡΙΝ τελειώσουν οι εργασίες ολοκλήρωσης και πριν μας παραδοθεί το νέο γήπεδο στον Ελαιώνα. Αναφερόμαστε στην παράγραφο 8 του Άρθρου 6.


Άρθρο 6. Παράγραφος 8. «Όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Περιοχής Ανάπλασης II, θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί πριν την κατεδάφιση των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων στην Περιοχή Ανάπλασης I, εκτός εάν ύστερα από απόφαση των αρμόδιων οργάνων του Σωματείου Π.Α.Ο. κριθεί ότι είναι προς όφελος του Σωματείου η διαφοροποίηση του χρονισμού των επιμέρους φάσεων ολοκλήρωσης και υπό την προϋπόθεση της προηγούμενης έγγραφης σύμφωνης γνώμης της ΑΕΠ Ελαιώνα». 

Αν κριθεί προς όφελος του Σωματείου η διαφοροποίηση του χρονισμού!!! Ενδιαφέρον γιατί προστέθηκε η πρόταση αυτή, καθώς για πρώτη φορά μετά το 2011 υπάρχει εκ νέου κίνδυνος (έστω και έμμεσος) να χαθεί η Λεωφόρος, ΠΡΙΝ μπούμε το νέο μας σπίτι.

Πρόταση η οποία φυσικά ΔΕΝ συμβαδίζει με ότι γράφεται στο ΠΔ του 2013, Άρθρο 7, Παράγραφος 3στ, αλλά και με τον νόμο 4117/13 όπως παρουσιάστηκε αμέσως πριν. 

«στ. Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής των αθλητικών εγκαταστάσεων του Τομέα Α΄ της Περιοχής Ανάπλασης ΙΙ, πραγματοποιείται υπό την επίβλεψη του Δήμου Αθηναίων η κατεδάφιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Περιοχή Ανάπλασης Ι και η ανάπλασή της σύμφωνα με τα οριζόμενα στα προηγούμενα άρθρα».

Και ύστερα από 5 μήνες, έπρεπε να έρθει η προχτεσινή συνέντευξη για να περάσει από το μυαλό κάποιων οτι ΥΠΑΡΧΕΙ πιθανότητα να πέσει η Λεωφόρος ΠΡΙΝ πάρουμε τα κλειδιά του νεόυ γηπέδου? Πέντε (5) μήνες δεν ξαναδιάβασε ΚΑΝΕΙΣ το Μνημόνιο? Ούτε εκείνο το πρωϊνό?

Τελικά από όλους τους επλεκόμενους (πλην της νομικής ομάδας του Ερασιτέχνη), δηλαδή Διοίκηση, πολιτική  πλευρά και δημοσιογράφους, ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ? Έχει κάποιος εικόνα από νόμους και ΠΔ, ή απλά δεν μας λέτε την αλήθεια τόσους μήνες?

1) ΓΙΑΤΙ η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΔΕΝ είδε την παράγραφο αυτή ΠΡΙΝ υπογράψει, όταν την είδαν όλοι οι άλλοι? Δεν είχε ανοίξει το μάτι πρωί-πρωί, ή δεν είχε πιεί καφέ?

2) ΓΙΑΤΙ (αν την είδε) την υπέγραψε? Δεν ήξερε οτι υπάρχει ο νόμος 4417/13, αλλά και το ΠΔ του 13, ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ την Λεωφόρο?

3) ΓΙΑΤΙ στην προχτεσινή «συνέντευξη» όταν ειπώθηκε αυτή τη φράση, ο ερωτών ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕ τον Δήμαρχο λέγοντας οτι «Πως θα συμβεί αυτό αφού ο νόμος είναι ξεκάθαρος? Το (ενδεικτικό) Μνημόνιο είναι υπεράνω του νόμου?»

4) Αν τελικά γίνει το αυτονόητο (δλδ εφαρμοστεί ο νόμος), θα μας το πλασάρουν ως «επιτυχία» στις διαπραγματεύσεις?

Υγ. Είχε απόλυτο δίκιο τελικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όταν έλεγε οτι οι όροι είναι πολύ χειρότεροι από τους αρχικούς και εξαιτίας αυτών έφυγε.

Σχόλια

  1. Ποιος σας ειπε πως ενδιαφερονται να προστατεψουν τον ΠΑΟ.Αν ενδιαφεροντουσαν η συζητηση δεν
    θα ειχε ξεκινησει καν με ορο 99 χρονια νοικι Το ζαβο βρισκει και κανει οι δικοι μας ΟΛΟΙ ειναι το
    προβλημα κι'αυτοι που υπογραφουν κι'αυτοι που δηθεν αντιδρουν με κουρελοχαρτα για το θεαθηναι
    Η μονη αποδεκτη λυση ειναι προσφυγη για ακυρωση του ελεεινου νομου της ΔΑ και δικαστικη μαχη
    για χρησικτησια βασει του νδ 31\1968 με εγγυημενη νικη και ιδιοκτησια κι'ας ελθει μετα οποιοσδηποτε χλεχλες για συζητηση με τους δικους μας ορους
    Αυτα αν οι οπαδοι μας δεν ειχαν λοβοτομηθει παντελωςΕδω ο κοσμος χανεται κι'αυτοι ασχολουνται αν θα ελθουμε 4οι η αν ο δγ ξαναπαρει (ποτε εφυγε?) το μπασκετακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mαλακατες και Αβραμιδης ειναι αχυρανθρωποι του Μπακογιαννη και του Αλαφουζου. Ειναι ντροπη να παραμενουν στην ηγεσια του ΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παντως ανθρωποι που ασχολουνται για το καλο μας, δεν ειναι σιγουρα. Κια με τετοιες κινησεις που φανερωνουν ανικανοτητα, ειμαστε σε αμεσο κιδυνο.

      Διαγραφή
  3. Γήπεδο μόνο στη Λεωφόρο ΜΑΣ και πουθενά αλλού!
    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ χωρίς ΛΕΩΦΟΡΟ δεν μπορεί να υπάρξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χωραει εμπορικο εκει, αλλιως θα ειχαμε ηδη γηπεδο 40χιλ στην Λεωφορο.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου