Κρατάει χρόνια, αυτή η κολόνια...

Τα αφηγήματα (που διαβάζαμε) και η πραγματικότητα του Μνημονίου

Είναι σύνηθες φαινόμενο να διαβάζουμε πηχαίους τίτλους σε πρωτοσέλιδα, η διθυραμβικές αναρτήσεις σε ιστοσελίδες. Κυρίως όταν θέλουν να «περάσουν» την γραμμή που τους έχουν πει. Είναι επίσης σύνηθες φαινόμενο, μόλις βγει η αλήθεια στην επιφάνεια, να εξαφανίζονται. Φυσικά η μάζα οχι μόνο δεν το θυμάται, αλλά πιθανότατα δεν διάβασε ποτέ την αλήθεια. Προτιμά τον φανταχτερό τίτλο που είναι αισιόδοξος και δεν τον βάζει και σε σκέψεις - προβληματισμούς. 

Στην περίπτωση του Παναθηναϊκού αυτό παρατηρήθηκε με το περίφημο Μνημόνιο Συναντίληψης. Το οποίο είναι μέχρι στιγμής το μοναδικό επίσημο έγγραφο (ασχέτως αν δεν είναι δεσμευτικό) όλων των εμπλεκόμενων πλευρών. Υπενθυμίζουμε οτι ΟΛΑ θα ξεκαθαριστούν στις διμερείς συμβάσεις, που θα δεσμεύουν τα εμπλεκόμενα μέρη. Αν γίνουν λοιπόν όλα με κερδισμένο (όσο υφίσταται) τον Σύλλογο, θα είναι ένα τεράστιο κέρδος. Ας δούμε μέσα από τo Μνημόνιο πως καταρρίπτονται τα αφηγήματα που μας σέρβιραν τόσους μήνες. Πάντα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Αν αλλάξει κάτι, θα αλλάξει προφανώς και η κριτική-σχολιασμός.

Αφήγημα Νο1: Χαρές και πανηγύρια από γνωστές σελίδες για την Υπογραφή Μνημονίου, εγγράφου με ισχύ, οι υποχρεώσεις που αναγράφει δεσμεύουν τον Δήμο χρονικά, θα μπούμε το 2023 σπίτι μας, θα εκτοξευτούμε, «Βοτανικός ή θάνατος».

Πραγματικότητα: Άρθρο 13. Οι δεσμεύσεις που αναγράφονται εδώ είναι ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΈΣ και όχι ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΕΣ, θα αποτυπωθούν δε στις διμερείς συμβάσεις

Αφήγημα Νο2: Στον Παναθηναϊκό ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ, του δίνουν ΔΩΡΕΑΝ ένα νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Πραγματικότητα: Άρθρο 9. Ο Παναθηναϊκός δίνει γήπεδο που έχτισε αυτός σε χώρο που αποτιμάται (εκτάκτως μόλις πριν απο ένα μήνα και χαρακτηρισμένο ως χώρο πράσινου, άρα χωρίς οικοδομική προοπτική) στα 70εκ, για να πάρει γήπεδο αξίας 72εκ. Μπορούμε να φανταστούμε ΠΟΣΟ θα αποτιμόταν αν υπήρχε η δυνατότητα δόμησης.

Αφήγημα Νο3: Ο Παναθηναϊκός ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, για οτι του χτίζουν.

Πραγματικότητα: Προίμιο. ΘΑ ΑΠΟΣΒΕΣΘΕΙ Η ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ εντός 10ετίας. Από ΠΟΙΟΝ? Από τον Δήμο και το Δημόσιο που βάζουν τα κεφάλαια? Δεν είναι λογικό. Η μήπως ..... 


Αφήγημα Νο4: Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θα απογειωθεί, γιατί θα καταβάλει η ΠΑΕ ενοίκιο (800χιλ - 1εκ) σε αυτόν για την παραχώρηση του νέου γηπέδου, ενώ ο Δήμος θα καταβάλει 600.000 κάθε έτος, ο δε Ερασιτέχνης θα εισπράττει το 50% των εμπορικών χρήσεων του ποδοσφαιρικού γηπέδου.

Πραγματικότητα: Άρθρο 6 τελευταία παράγραφος. Ο Ερασιτέχνης παραχωρεί την χρήση του ποδοσφαιρικού γηπέδου στην ΠΑΕ, ΑΝΕΥ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ. (εκτός αν αυτό αλλάξει στις συμβάσεις)


Αφήγημα Νο5: Ο Παναθηναϊκός θα έχει τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ των ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ χρήσεων του γηπέδου.

Πραγματικότητα: Άρθρο 8. Φυσικά και όχι. Οι εμπορικές χρήσεις ΑΝΗΚΟΥΝ στον Δήμο. Θα παραχωρηθούν σε ΑΝΑΔΟΧΟ, ο οποίος θα ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΣΘΩΜΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ. Άρα ακόμα και αν ο Παναθηναϊκός είναι τελικά ο ανάδοχος, θα πληρώνει μίσθωμα στον Δήμο για 99 χρόνια (εκτός αν αυτό αλλάξει στις συμβάσεις). Μαζι με την αποπληρωμή όλου του έργου (αφήγημα 3) άραγε?


Αφήγημα Νο6: Ο Παναθηναϊκός θα έχει τα ΕΣΟΔΑ των ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ χρήσεων του γηπέδου και ο Ερασιτέχνης θα εκτοξευτεί (εκ νέου) από αυτές.

Πραγματικότητα: Άρθρο 10. Φυσικά και όχι. Αυτά (έσοδα εμπορικών χρήσεων) κατανέμονται σε ποσοστό 65%-35% μεταξύ Δήμου και Δημοσίου (εκτός αν αυτό αλλάξει στις συμβάσεις).


Αφήγημα Νο6+1: Ο Παναθηναϊκός θα ειναι ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη. Θα είναι ΔΙΚΕΣ του.

Πραγματικότητα: Άρθρο 6. Παραχώρηση για 99 χρόνια. ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ο Δήμος. Ούτε δικές μας, ούτε για πάντα.


Αφήγημα Νο8: Ο Παναθηναϊκός θα έχει ΔΙΚΟ του ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Πραγματικότητα: Άρθρο 6. Ο Δήμος είναι ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ στο οικόπεδο ΚΑΙ στο γήπεδο και με όμοια σύμβαση (όπως για τις εγκαταστάσεις Ερασιτέχνη) μας παραχωρεί την χρήση για 99 χρόνια. Ούτε δικό μας, ούτε για πάντα.

Αφήγημα Νο9: Ο Παναθηναϊκός θα είναι ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ του Μουσείου και των χώρων της Λεωφόρου.

Πραγματικότητα: Άρθρο 6. Ο Δήμος είναι ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ και έχουμε δικαίωμα ΧΡΗΣΗΣ (μας παραχωρείται) για 99 χρόνια. Δηλαδή στα 100 χρόνια ΔΕΝ θα έχουμε χρήση του Μουσείου μας. Ούτε δικό μας, ούτε για πάντα.


Αφήγημα Νο10: Η Πολιτεία και ο Δήμος έχουν ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ τον Παναθηναϊκό ο οποίος ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ εδώ και 20 χρόνια, χωρίς να μπορεί να χτίσει νέο γήπεδο.

Πραγματικότητα: Άρθρο 14. Η Πολιτεία έχει προτεραιότητα ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ, καθώς αν ΔΕΝ ολοκληρωθεί η Δ.Α στον τομέα ΙΙ (Ελαιώνα), η Α.Ε.Π Ελαιώνα (τράπεζες και Δήμος) μπορεί να αποδεσμευτει από τις υποχρεώσεις ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ (δλδ το οικόπεδο του εμπορικού και το κουφάρι του).


Αφήγημα Νο11: Ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει ΚΛΕΙΣΤΗ ολυμπιακή πισίνα όπως προβλεπόταν το 2006.

Πραγματικότητα: Άρθρο 2. Ανοιχτή πισίνα


Aφήγημα Νο12:
  Αυτό είναι το ολοκληρο το MoU που επιτέλους δόθηκε στην δημοσιότητα. Η διαφάνεια άργησε 2 εβδομάδες, αλλά πλέον είναι γεγονός.

Πραγματικότητα: Προοίμιο Άρθρο 3 και Άρθρο 9. Τα Παραρτήματα 1, 2 και 3 ΔΕΝ έχουν δοθεί στην δημοσιότητα. Το Παράρτημα 2 αφορά την χρηματοδότηση του γηπέδου. 

Αφήγημα Νο13: Ο Παναθηναϊκός ΔΕΝ ΕΙΧΕ αντίγραφο του ΜοU (δια στόματος προέδρου Α.Ο).

Πραγματικότητα: Άρθρο 17. Το παρόν συντάχθηκε και υπογράφτηκε σε πέντε (5) όμοια πρωτότυπα, έλαβε δε το κάθε μέρος από ένα.

Δωράκι.

Αφήγημα :Ο Παναθηναϊκός θα χάσει μεν την Λεωφόρο, αλλά αυτή θα ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΙ, αφού πρώτα μπει το νέο του σπίτι.

Πραγματικότητα: Άρθρο 6. Παράγραφος 8. «Όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Περιοχής Ανάπλασης II, θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί πριν την κατεδάφιση των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων στην Περιοχή Ανάπλασης I, εκτός εάν ύστερα από απόφαση των αρμόδιων οργάνων του Σωματείου Π.Α.Ο. κριθεί ότι είναι προς όφελος του Σωματείου η διαφοροποίηση του χρονισμού των επιμέρους φάσεων ολοκλήρωσης και υπό την προϋπόθεση της προηγούμενης έγγραφης σύμφωνης γνώμης της ΑΕΠ Ελαιώνα». 

Αν κριθεί προς όφελος του Σωματείου η διαφοροποίηση του χρονισμού!!! Ενδιαφέρον γιατί προστέθηκε η πρόταση αυτή, καθώς για πρώτη φορά μετά το 2011 υπάρχει εκ νέου κίνδυνος (έστω και έμμεσος) να χαθεί η Λεωφόρος, ΠΡΙΝ μπούμε το νέο μας σπίτι.

Πρόταση η οποία φυσικά ΔΕΝ συμβαδίζει με ότι γράφεται στο ΠΔ του 2013, Άρθρο 7, Παράγραφος 3στ. «στ. Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής των αθλητικών εγκαταστάσεων του Τομέα Α΄ της Περιοχής Ανάπλασης ΙΙ, πραγματοποιείται υπό την επίβλεψη του Δήμου Αθηναίων η κατεδάφιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Περιοχή Ανάπλασης Ι και η ανάπλασή της σύμφωνα με τα οριζόμενα στα προηγούμενα άρθρα».

Δεν υπάρχει, δεν αναγράφεται  κανένα «ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ»!!!


Επίλογος. 

Με την Γενική Συνέλευση ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα κληθεί να αποφασίσει ΑΝ ο Σύλλογος θα αποδεχτεί το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης και τους όρους που θα του επιβάλουν στις διμερείς συμβάσεις. Όμως στην πραγματικότητα πρέπει να γίνει το αντίστροφο. Με ποιόν τρόπο;

Ο Παναθηναϊκός (ΠΑΕ και ερασιτέχνης) θα πρέπει να προτείνουν συμβάσεις με οικονομικές ρήτρες που θα αφορούν την ΑΥΣΤΗΡΗ τήρηση του χρονοδιαγράμματος. Θα πρέπει να διεκδικήσουν τα μέγιστα από αυτό το πρότζεκτ. Το οφείλουν στην ιστορία του Συλλόγου. Εξυπακούεται οτι θα αλλάξουν οι όροι περί χρήσης 99 ετών, σε όλες τις παραχωρηθέντες εγκαταστάσεις. Αν ο δήμος και οι αρμόδιοι φορείς δεν κατορθώσουν να παραδώσουν το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ γήπεδο και τον Ερασιτέχνη εγκαίρως, τότε 

α) θα πρέπει να πληρώσουν αποζημίωση στον Παναθηναϊκό, 

β) θα καταργηθεί η Διπλή Ανάπλαση, 

γ) η ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ της Λεωφόρου θα περάσει οριστικά στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.  

Με αυτόν τον τρόπο (εφόσον τα χρήματα έχουν βρεθεί και το έργο θα αφήσει τρελά κέρδη σε όλους) ο Σύλλογος θα είναι ΜΟΝΟ κερδισμένος. Είτε θα έχει την Παναθηναϊκή Πολιτεία έγκαιρα χωρίς κίνδυνο να παραδοθεί ατελής και να κατεδαφιστεί η Λεωφόρος με οποιοδήποτε «τέχνασμα», είτε θα απεμπλακεί από ένα πρότζεκτ που τον κρατάει όμηρο σχεδόν 20 χρόνια.

Σχόλια

  1. ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή την στιγμή δεν γίνεται γήπεδο στην Λεωφόρο. Και ο λόγος είναι οι νόμοι που υπάρχουν και το απαγορεύουν. Αυτό σημαίνει οτι στον Ελαιώνα θα πρέπει να διεκδικήσουμε τα μέγιστα δυντά οφέλη και όχι τα ψίχουλα που μας δίνουν ή ακόμα καλύτερα αν δεν παραδοθεί εγκαίρως να μας αποδεσμέυσουν απο την ΔΑ και να μας δωσουν την Λεωφόρο με δυνατοτητα δομησης κ οχι ως «χωρος πρασινου». Οι νομοι αλλαζουν, οπως παλια βασει νομου εχτιζες στην Λεωφορο και ΔΕΝ εχτιζες στον Ελαιωνα, ετσι τωρα συμβαινει το αντιστροφο. Ολα ειναι πολιτικη βουληση. Σε αλλους «χαρισανε» δασικη εκταση, αν πιεσεις θα κερδισεις πολλα.

      Διαγραφή
    2. Κάτι μου λέει ότι αν όλοι μας, διαιρεμένοι, τσακωμένοι, κομμένοι, παλιοί και νέοι διεκδικήσουμε ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ, όχι μόνο θα πιέσουμε...θα τους πάρει ο διάολος!
      Ο μεγαλύτερος αγώνας κάθε Παναθηναϊκού οφείλει να είναι για το γήπεδο στη Λεωφόρο!
      ΑΝ...ΌΤΑΝ...
      Για πάντα στη Λεωφόρο της δεκαετίας του 1920, μη σώσουμε να δούμε γήπεδο ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!

      Διαγραφή
    3. η καλυτερη εναλλακτικη μετα τη λεωφορο θα ταν το γουδι μια περιοχη ακρως παναθηναικη και αδελφικη της λεωφορου

      Διαγραφή
    4. Οι χανουμες σκεφτονταν ποτε εναλλακτικη για τη φιλαδελφεια?
      Οι μπουγατσομαχοι σκεφτονται εναλλακτικη της τουμπας?
      Για τους απογονους και το λυωμενο δεν θα κανω κουβεντα...

      ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ, ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!

      Διαγραφή
    5. Οποιος διεκδικει, κερδιζει. Οποιος δεν μιλαει, χανει. Οι χανουμες κ οι γαυροι πηραν τα μεγιστα δυνατα οφελη γιατι ειχαν διοικησεις που ειτε ειχαν ακρες κ τις αξιοποιησαν, ειτε εγραψαν στα τετοια τους οσους τους εφεραν αντιρρηση. Εμεις κ οταν ειχαμε ισχυρη διοικηση, ασχοληθηκαμε με το να «φαει» ο βωβος κ ο μπομπολας κ την πατησαμε. Αλλιως θα ειχαμε γηπεδο απο το 2008. Αλλα προτεραιοτητα ηταν η μπιζνα του παρανομου εμπορικου, το μονο που εχει χτιστει εκει.

      Διαγραφή
    6. Aκριβως αυτο! Και οσοι Παναθηναικοι νιωθουμε, αν γκρεμιστει η Λεωφορος θα πεθανουμε με αυτο το βαρος...γι αυτο να ξυπνησουμε!
      ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ

      Διαγραφή
  2. Mε την καταργηση του ελεεινου νομου της Διπλης Αναπλασης που μας εχει δεσμιους για 15 χρονια απελευθερωνεται ο χωρος απο τον ορισμο "χωρος πρασινου" επανερχεται ο συντελεστης δομησης
    στην λεωφορο και σε συνδιασμο μα την χρησικτησια/κυριοτητα (ν.δ 31/1968 ΦΕΚ Α 281/1968) κτιζεις
    μοντερνο δικο σου γηπεδο 30000 + στην ιστορικη σου εδρα και δεν μεταμομιζεις στο σκουπιδοτοπο
    διπλα στο τζαμι προκειμενου να τα οικονομησουν αλλοι με το ΜΑLL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω. Είσαι βέβαιος για τον συγκεκριμένο νόμο όμως?

      Διαγραφή
    2. πιστευεις οτι οι δυμερεις συμβασεις θα ναι το ιδιο εκτρωματικες με το μνημονιο ?

      Διαγραφή
    3. οσο μας προστατευει το διαταγμα του 24 δεν μπορουν να πειραξουν τη λεωφορο και το οικοπεδο δε ανηκει στο δημο αλλα στη εκκλησια αν πειραξουν εστω και ενα τουβλο θα τρεχουν στα δικαστηρια με τη εκκλησια

      Διαγραφή
    4. Οι διμερεις συμβασεις ισως αλλαξουν ενα «κλικ» προς το καλυτερο. Και αυτο γιατι ο κοσμος ξυπνησε κ βλεπει οτι ειναι φουμαρα τα «δικο του γηπεδο», «ιδιοκτητες εγκαταστασεις ο ερασιτεχνης» κλπ κλπ. Θα βασιζονται πανω-κατω με το ΜοΥ, οποτε θα ειναι παραλογο να ειναι «ετσι» το ΜοΥ και «γιουβετσι» οι συμβασεις. Αλλα ιδιοκτησια δεν θα εχουμε πουθενα πιστευω (ουτε καν σε μουσειο η εγκαταστασεις ερασιτεχνη) κ θα αποπληρωσουμε τα παντα με το τοκο.

      Διαγραφή
    5. τι ψυχανεμιζεσαι να γινει στη γσ αν οι συμβασεις ειναι οπως τις περιγραφεις

      Διαγραφή
    6. ακομη και το μουσειο μας 99 χρονια αισχος

      Διαγραφή
    7. ξερετε τι σκεφτομαι οτι αν η αποφαση της γσ ειναι απορριπτικη το κρατος για αντιπεινα να μην ανανεωσει τη αδεια λειτουργιας της λεωφορου

      Διαγραφή
  3. "εκτός εάν ύστερα από απόφαση των αρμόδιων οργάνων του Σωματείου Π.Α.Ο. κριθεί ότι είναι προς όφελος του Σωματείου η διαφοροποίηση του χρονισμού των επιμέρους φάσεων ολοκλήρωσης και υπό την προϋπόθεση της προηγούμενης έγγραφης σύμφωνης γνώμης της ΑΕΠ Ελαιώνα"

    Πολύ καλό αυτό αν διαβαστεί και απ' την ανάποδη. Γιατί έτσι μπορεί και έργο στον Βοτανικό να γίνει και να κρατήσουμε την Λεωφόρο αναβάλλοντας την κατεδάφισή της επ' άπειρον ! Έτσι θα έχουμε δύο γήπεδα ! Χεχεχε ...

    "η ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ της Λεωφόρου θα περάσει οριστικά στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ."

    Το οικόπεδο της Λεωφόρου δηλαδή. Γιατί οι εγκαταστάσεις / τα κτίσματα μας ανήκουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναφερω το ΦΕΚ Α 281/1968

      Διαγραφή
    2. Το διαβασα, γιαυτο ρωταω. Ισως δεν καταλαβα καποιο κομματι του, καλα.

      Διαγραφή
    3. Αρθρο 1 Παραγραφος 1 ν.δ 31/1968 ΦΕΚ Α 281/1968 (αν προ της καταλυτικης ημερομηνιας
      2/12/68 ειχες συνεχη και αδιαλειπτη επι 20 ετη
      νομη και χρηση επι δημοτικου ακινητου εχεις δικαιωμα χρησικτησιας επι του ακινητου

      Διαγραφή
    4. Στο ΝΔ 31/68 πρωτη παραγραφο αναφερει το Α.Ν 1539/1938.

      Διαγραφή
    5. Για να μη το βασανιζουμε για την ισχυ του ν.δ 31/1968 υπαρχει αποφαση του Αρειου Παγου
      με αριθμο 76/2007 Αν ρωτας γιατι κανεις δεν το κυνηγησε ρωτα την Πυθια αν και νομιζω
      πως οι του ερασιτεχνη ενδιαφερονται μονο για την καρεκλα και πολλοι απ'αυτους και να τους
      τα πεις (το εχω κανει σε καποιον) η' με IQ ραδικιου οι περισσοτεροι δεν παιρνουν πρεφα η'
      αυτοι που καταλαβαινουν εξυπηρετουν δικα τους συμφεροντα κι'εκτελουν εντολες δυστυχως
      Ο δε κοσμος μας μετα τοσα χρονια διχονοια και μιζερια εχει λοβοτομηθει Δες μετα το αρχικο
      ενδιαφερον γι'αυτο το μεγιστο θεμα το ξεχασαν κι'ασχολουνται με τον γιγαντα μπολονι η την διαιτησια στο μπασκετ κι'οταν πεσουν οι οριστικες υπογραφες θα πεσουν κι'αυτοι απο
      τα συννεφα αλλα θα ειναι αργα πια

      Διαγραφή
    6. για να πεσουν οι υπογραφες θα πρεπει να δωσει η γσ το οκ μετα τις χθεσινες αποκαλυψεις στη εκπομπη της 13 περι 34 χιλιαδων θεσεων ποδοσφαιρικου γηπεδου και 2000 χιλιαδων κλειστουπου δε πληρει καν τις ευρωπαικες τις προυποθεσεις, επισης β΄λεπω πολλα τμηματα να μενουν στη απεξω οπως τα τμηματα αμεα, στιβου , τοξοβολια,σκοποβολης δε βλεπω πως θα δωσει την εγκριση

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου