Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Σαν στυμμένη λεμονόκουπα...

Έφτασε η ώρα που θα γινόταν αυτό. Έτσι την «πάτησε» και ο Ουζουνίδης. Αλλά 2 χρόνια δεν άκουγες. 2 χρόνια σου φωνάζαμε οτι σε «χρησιμοποιούνε» και θα γίνεις λεμονόκουπα. Χτες ανακάλυψες «οτι δεν υπάρχει υγεία». ΣΟΒΑΡΑ? Γιατί δεν μίλαγες 2 χρόνια? Ποιός τα ήξερε καλύτερα εκεί μέσα, αν όχι εσύ?


ΟΤΑΝ «έδινες» τον Χατζηγιoβάνη βορά στα θηρία, μεχρι να ανανεώσει υπήρχε ΥΓΕΙΑ? Όταν έτρωγε «πόρτα» από την 11αδα, ήταν ΥΓΕΙΑ?

Εικόνα

Οταν κάλυπτες και καλύπτεις ακομα κ τωρα την διοίκηση (Ινσούα), υπάρχει υγεια? Τότε να «σταματάμε να λέμε οτι για όλα φταίει ο αλαφούζος», αλλά τώρα συνεντεύξεις και διαζύγια. Τότε υπήρχε ΥΓΕΙΑ?

Εικόνα

Όταν διαμαρτυρόσουν και φώναζες (εσύ και η διοίκηση) για την διαιτησία με τον παοκ (για μία δύσκολη φάση, αλλά όχι άδικη), αλλά δεν έβγαζες άχνα στην σφαγή στο Φάληρο με τα 2 πέναλτυ που δεν μας έδωσαν, ήταν ΥΓΕΙΑ?


Όταν έβαζες τον νταμπίζα να δώσει συνεντευξη για το «φυσιολογικό» οπως λέγατε 1-3 απο την οφη, ειχαμε ΥΓΕΙΑ? Με παράδειγμα την πρωταθλήτρια Γιουβέντους και την Σπαλ. Άστοχο όσο και η συνέντευξη. Και φέτος χάσαμε 1-3 από τον όφη, αλλά δεν είχε συνέντευξη. Μας έγινε συνήθεια και δεν μας ενοχλεί? Τότε υπήρχε ΥΓΕΙΑ?


Όταν τον ένα μήνα τα πλάνα ήταν 3 χρόνια με ακαδημίες και τον επόμενο μήνα ήταν «πρωτάθλητισμός» και τα πλάνα έγιναν αεροπλάνα, ήταν ΥΓΕΙΑ?


Ε, αυτη την υγεια που έβλεπες 2 χρονια, αυτά την υγεία είδες και τώρα. Άλλαξε κάτι? ΥΓΕΙΑ, ε? Να χαίρεσαι τη νομική σύμβουλο που έχεις.


Σχόλια