Το τελευταίο «κανονάκι»

Ούτε επ-ανάστασεις, ούτε «μίλησε» ο κόσμος. Που μίλησε? Στο «twitter» και το «facebook»? Όπως στο «συλλαλητήριο» προ 2 εβδομάδων? ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ? Ποιός κόσμος όμως? Οι κακοί? Αυτοί που «γκρινιάζουν» για όσα συμβαίνουν? Γιατί ΑΥΤΟΙ μιλησαν. Λίγοι, αλλά μίλησαν.Μίλησαν στην καρδιά και λέγοντας αλήθειες, οχι πληρωμένα ψέματα. Ο κόσμος όποτε μας συμφέρει «σώνει» την ομάδα, όποτε μας βολεύει διώχνει διοικήσεις. Αφήστε τον κόσμο απέξω. Tην ίδια ώρα , «άλλος κόσμος» έγραφε άλλα. Σωστά? Σε άλλα social media. Η αλήθεια πάντα θα κερδίζει την κοροϊδια. Οι επ-αναστάσεις συμβαίνουν μόνο όταν ΔΕΝ υπάρχει άλλη ελπίδα.

Οι σημαίες που ΔΕΝ υποστέλλονται και κυματίζουν ψηλά, ΠΑΝΤΑ μας δείχνουν τον ίδιο τον Σύλλογο, το έμβλημα και την ιστορία μας. Θα είναι ΑΣΕΒΕΙΑ, αν τις «υποστείλουμε» μεσίστια στην διάρκεια της χρονιάς.


Αν γίνουν κυματοθραύστες και τοποθετηθούν ξανά στο ντουλάπι, καλύτερα να μέναμε χωρίς σημαίες στον ιστό. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αυτός ο ρόλος τους.

Αν αντίθετα ο Σύλλογος είναι έτοιμος να χαράξει πορεία στο σωστό δρόμο και χρειάζεται την σημαία για οδηγό, τότε είναι η καλύτερη επιλογή. Γιατί από την σημαία θα εμπνευστούν ΟΛΟΙ. Θα πάρουν δύναμη όλοι. Θα δείχνει τον δρόμο.


Γιατί ο Φράγκι και ο ΔΔ είναι σημαίες, είναι ψηλά στον ουρανό του ΟΑΚΑ, είναι η ζωντανή μας ιστορία. ΣΕΒΑΣΜΟΣ στη ιστορία μας. Σχεδόν 50 κούπες και οι 2 μαζί έχουν, σχεδόν μισό αιώνα αθροιστικά προσφοράς στο τριφύλλι. Είναι το τελευταίο «κανονάκι» που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, για να βγει η «πίστα».

Ας το αξιοποιήσουμε σωστά.  

Σχόλια