Όταν αλλάζουν οι φανέλες...

Ημέρα κυπέλλου σε όλη την Ευρώπη σήμερα. Δυο φάσεις όμως (μία στον Ισπανικό προημιτελικό Μπιλμπάο - Γρανάδα και μία στο οσφπ-Λαμία) μας θύμισαν ... άλλες εποχές. Στην Ισπανία η Μπιλμπάο προηγείται 1-0 και πετυχαίνει δεύτερο γκολ σε φάση που θυμίζει ντέρμπυ στο Καραισκάκη.


Ο Ινιάκι σε θέση οφσάιτ,σηκώνει το πόδι και αποπροσανατολίζει τον τερματοφύλακα της Γρανάδα. Το γκολ φυσικά ακυρώνεται.Ίδια φάση είχαμε το 2015-16 στο αιώνιο ντέρμπυ με τον Καμπιάσο να σουτάρει και τον Ντομίνγκεζ σε  θέση οφ σαιτ να σηκώνει το πόδι για να περάσει η μπάλα και να εμποδίζει το οπτικό πεδίο του Στηλ. Το γκολ φυσικά και μέτρησε από τον αξέχαστο διαιτητή Κύζα. Οι φάσεις είναι όμοιες ... σαν 2 σταγόνες νερό.
Μία φάση που έκρινε τον έναν προημιτελικό (οσφπ-λαμία) συνέβη στο 61ο λεπτό και μας ξύπνησε «αναμνήσεις». Με το σκορ στο 1-1 (που έδινε την πρόκριση στην ομάδα της Λαμίας), ο διαιτητής Κουτσιαύτης πήρε μία απόφαση που έκρινε τον αγώνα.Στο 61ο λεπτό ο Ρόμανιτς δέχεται την κλωτσιά του Γκιγιέρμε, πέφτει στο έδαφος αλλά σηκώνεται και συνεχίζει τον αγώνα. Ο διαιτητής Κουτσιαύτης βγάζει δεύτερη κίτρινη στον Ρόμανιτς για «θέατρο» και τον αποβάλει.Ίδια φάση αλλά χωρίς να υπάρχει επαφή, συνέβη το 2008-09 στο Καραισκάκη με τον Σαριέγκι να βρίσκει «αέρα», τον Γκαλέτι να «βουτά» και τον διαιτητή Σπάθα, να ΑΠΟΒΑΛΕΙ!!! τον Βάσκο αμυντικό.Η σύγκριση των 2 φάσεων σε μία φώτο!!!!

  

Σχόλια