Με ένα απλό google search...

Μάθημα Παναθηναϊκής Ιστορίας

Ο Παναθηναϊκός ανήκει στην Αθήνα. Και η Αθήνα στον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει λόγος να διαστρεβλώνουμε την ιστορία. Ο καθένας εκεί που ανήκει. Ο ένας σύλλογος στην Αθήνα και την Ακρόπολη, ο άλλος στο λιμάνι και την Τρούμπα.



Μία «μικρή» κίνηση, με μεγάλο νόημα σμρ. Μία δήλωση παρουσίας επιτέλους. Από τις παρουσιάσεις με ανάποδα τριφύλλια, σε σωστές ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕΣ παρουσιάσεις στην φυσική μας έδρα. Στο κέντρο της Αθήνας. Το ένα σύμβολο της πόλης, δίπλα στο άλλο. Εκεί που θα έπρεπε να γίνονται ΟΛΕΣ οι παρουσάσεις, ΟΛΩΝ των τμημάτων. Ούτε στο Μαρούσι, ούτε πουθενά αλλού.

Κινήσεις τέτοιες κάνουν τους Παναθηναϊκούς οπαδούς να αισθάνονται υπερήφανοι. Όσοι γνωρίζουν και διαβάζουν Παναθηναϊκή Ιστορία. Όσοι βρίσκουν ωραία την φανέλα με το ανάποδο τριφύλλι, μάλλον τους φάνηκε αδιάφορη η παρουσίαση αυτή.

Η λύση για την συνέχεια του Συλλόγου, βρίσκεται στο ... παρελθόν. Ανακαλύψτε ξανά το τριφύλλι, διαβάστε για αυτό, αγαπήστε το. Η Ιστορία μας είναι το κλειδί. Ο Παναθηναϊκός δεν ιδρύθηκε ούτε το 1979, ούτε το 1987. Έχει κλείσει αισίως ... 110 χρόνια ζωής και συνεχίζει.

Διαβάστε για αυτά και αγαπήστε τον Σύλλογο. όχι μόνο το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Διαβάστε πόσα τμήματα είχε κάποτε ο Σύλλογος, ποιά, πόσα έχει σμρ, στηρίξτε τα, αγκαλιάστε τα. Εμείς είμαστε ο Παναθηναϊκός.

Σχόλια