Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Το παράρτημα της Κρήτης (Παο-πλατανιάς 2-0)

Αν εχετε απορια για το αν θα πεσετε η οχι, ρωτηστε το αφεντικο σας. Τοσα χρονια, αυτος τα αποφασιζει αυτα. Ετσι δεν ειναι?           

                                



Ενας αγωνας με σκορ που ξεγελαει. 23 τελικες (11 στην εστια), εναντι 4 (1 στην εστια), Το 0-0 θα ηταν αδικο, ομως το 2-0 εγινε με 2 πεναλτυ και 1 αποβολή. Το παραρτημα της Κρητης κλαιγεται, ενω οταν του ακυρωναν κανονικο γκολ με την μπουγατσα, εκανε την παπια.



Ας δουμε τις φασεις. Στο 66 ο Παναθηναικος ζηταει πεναλτυ σε ανατροπη του Δωνη. Οπως φαινεται απο τις φωτογραφιες, ο αμυντικος τοποθετει το ποδι του και το σωμα του (μετακινειται εμφανως), ετσι ωστε να εμποδισει τον Δωνη να προωθηθει. Στην κινηση ο Δωνης βρισκει στο απλωμενο ποδι και πεφτει. Ο αμυντικος ΔΕΝ βρισκει την μπαλα. Αν η βουτια ειναι θεαματικη, δεν σημαινει οτι ΔΕΝ υπαρχει επαφη και παραβαση.


Το πρωτο πεναλτυ στο 71, ειναι καθαρο. Η μπαλα βρισκει το χερι του ντικαμονα. Πιο πριν ο δημουτσος, ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΠΟΔΙ, χτυπωντας τον Αλτμαν, ενω ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ. Το αποτελεσμα ειναι το σωμα και η φορα του Αλτμαν να αλλαξουν και αντι να στριψει το σωμα του για να σουταρει με το αριστερο, να αναγκαστει να στρωσει την μπαλα μπροστα του. (Ο δημουτσος βρισκεται μπροστα απο τον ενσικουλου με το νο10).



Φυσικα πεναλτυ δεν δοθηκε στο αρχικο μαρκαρισμα του δημουτσου, ετσι ο διαιτητης αφηνει την φαση. Ο Αλτμαν εχοντας αλλαξει φορα στο σωμα του, βρισκει αθελα του την μπαλα με το χερι, καθως ειναι σαφες οτι ΔΕΝ το κινει προς την μπαλα, ενω η αρχικη του κινηση (στροφη και σουτ με το αριστερο εχει χαθει πλεον. Στην συνεχεια, το σουτ του Βιγια, βρισκει στο χερι του ντικαμονα.


Τελος, στο τελευταιο δεκαλεπτο, ο Βιγια φευγει μονος του και ο ντικαμονα τον κραταει απο το χερι. Σωστη η δευτερη κιτρινη-αποβολη του ντικαμονα.


Το δευτερο πεναλτυ (με το σκορ 1-0 και το παραρτημα με 10 και 1 τελικη στην εστια) φαινεται τραβηγμενο καθως δεν φαινεται να υπαρχει επαφη της μπαλας στο χερι του καρυπιδη, παρα μονο στο σωμα.


Μετα απο ολα αυτα, το παρατημα εβγαλε ανακοινωση. Το αν εχει παρθει αποφαση για να πεσετε μπορειτε να το μαθετε, αν ρωτησετε το αφεντικο σας. Για ποιο λογο αναρωτιεστε?



ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ. ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ


ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ Ο ΜΠΟΥΤΝΙΚ ΟΤΑΝ ΠΑΤΗΣΕ (ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ) ΤΟΝ ΜΟΛΕΔΟ


ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΚΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΜΟΛΕΔΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.


ΤΗΝ ανατροπη του Καμπεσας ενω εβγαινε μονος του σε τετ α τετ, χωρις φαουλ και κιτρινη!!!


ΤΟΤΕ, ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ?

Σχόλια