Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Για τα μάτια του κοσμου, έστω...

Ενας προπονητής μια άσημης ομάδας με σημα το ... πηγαδι, μας ειρωνευτηκε χτες το βραδυ, σχετικα με το θέμα ενός φορ με το όνομα..Πούκι. Ουτε λιγο ουτε πολυ, μας ειπε οτι με 1,5 μυριο ψωνιζουμε απο την ομαδα νεων της ομαδας του, οτι ψαχνουμε την φτηνοτερη λυση στην ευρωπη και να παμε να κοιταξουμε σε συλλογους που πουλανε φτηνα!!!


Πως αντεδρασε  η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ στα προσβλητικα και ειρωνικα σχολια του προπονητη της Μπροντμπυ, Αλεξαντρε Τσονιγκερ..

α) Απάντησε στα επόμενα 30 λεπτά λέγοντας «Ποιος είναι ο Τσό ..κατι..γκερ?»

β) Απάντησε με τον ίδιο τόνο λέγοντας οτι «Ο Παναθηναικος των 26 πρωταθλημάτων και παιχτών-μύθων όπως ο Δομάζος, ο Σαραβακος, ο Βαζέχα, ο Σισσέ, ο Σίλβα και ο Μπεργκ, ψάχνει για σαφώς καλύτερους πάιχτες από κάποιον ... Πούκι»

γ) Ανακοίνωσε την απόκτηση του Τσάβεζ αμέσως μετά για να δέιξει οτι ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

δ) Εξέδωσε ανακοίνωση, λέγοντας ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ σχετικά με την μεταγραφή με στοιχεία και ημερομηνίες και χρηματικα ποσα, ξεκαθαρίζοντας την θεση της και την ακεραιοτητας της.

ε) ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

στ) Τι λετε ρε παιδια..14 αυγουστου, παραμονη της Παναγιας θα απανταμε σε σχολια που υποτιμουν και ειρωνευονται τον Παναθηναικό? Παμε για κανα μπανακι, καμμια σελφι στην παραλια, να φερουμε και κανα Χ με τη Μπιλμπαο να ποσταρουμε και καμμια ανακοινωση να δωσουμε σημεια ζωης και φτανουν για τον Αυγουστο. Αμα αρχισει το πρωταθλήμα και μας σφαξουν θα βγαλουμε και μια «καυστικη» ανακοινωση.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου