Με ένα απλό google search...

Η αποστολή ΔΕΝ τελείωσε στην Ξάνθη

Αρκετοί συνεχίζουν να κρίνουν αγωνιστικά τον Αναστασίου και την ομάδα.
Όλα αυτά θα είχαν λογική ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ χωρίς εγκληματική οργάνωση και χωρίς παράγκα.

Συνήθως στον Παναθηναικό, ο καλύτερος είναι αυτός ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ.
Οι προπονητες της εξέδρας ξέρουμε καλύτερα για τις αλλαγές , ενώ οι προπονητές των ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ξέρουν καλύτερα για την 11αδα και όλα τα συστήματα και νοιώθουν αδικημένοι που την Ρεαλ και την Τσέλσυ έχουν επιλέξει 2 γραφικούς, αντί αυτών..

Οι κάθε λογής κοντυλογράφοι αμολάνε και ένα άρθρο του στυλ ΠΟΥ ΠΑΣ ρε αναστασίου, επικίνδυνος, δεν ξέρει, τι 11αδα κατέβασε, κάποιοι τσιμπάνε και νομίζουν οτι επειδή το έγραψε ο κάθε τσάρλυ (τυχαίο το όνομα, τσαρλυ σιν η τσαλρυ μπραουν ας πουμε) το άρθρο έχει σκοπό ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.

Απο την άλλη μεριά κάποιοι που βλέπουν πέρα απο το ποδόσφαιρο και την ανάλυση του 4-4-2 με ρόμβο η με εφαπτομένες στην περιφέρεια, ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..Σήμερα η Καλλονή έπαιξε με ΤΡΕΝΟ όχι πούλμαν μπροστά απο την εστία της,ενω πριν λίγες εβδομάδες ΕΦΑΓΕ 5 απο το αφεντικό (σε ανοιχτό αγώνα-διαφήμιση) ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΠΤ, ΕΝΩ ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ..

Στην ξάνθη ο Παππάς σε ενταλμένη υπηρεσία μας έκανε να βγούμε απο τα ρούχα μας, ο Μάνταλος λίγες μέρες νωρίτερα στη Νέα Σμύρνη μία απο τα ίδια..OTI KAI NA KANOYN, BΓΙΑΝΟΥΝ ΛΑΔΙ..




ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ Ο ΓΙΑΧΟΣ..ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ..

ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΑΧΟΣ..





ΑΦΟΥ ΤΟΤΕ τα έκανε μαντάρα ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΜΑΝΙΑΤΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ,ΣΗΜΕΡΑ προσπαθησε να φέρει ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ..

3 ΠΕΝΑΛΤΥ ΟΣΟ ΤΟ ΣΚΟΡ ήταν 0-0 ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ, ΔΕΝ ΔΩΘΗΚΑΝ ενώ την ίδια ώρα κάποια άλλη ομάδα ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΑΝΟΙΓΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ 3 ΦΑΣΕΙΣ..


ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΚΟΡΝΕΡ ΤΟΥ ΧΟΥΧΟΥΜΗ, Ο ΤΣΑΜΠΟΥΡΗΣ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚ



ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (59) Ο ΠΙΠΙΝΗΣ ΜΕ «ΓΕΦΥΡΑ» ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΚΗΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚ.



ΤΕΛΟΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ 1-0 (64) ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚ ΜΕ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΡΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..



AΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΟΦΣΑΙΤ ΤΟΥ ΜΠΕΡΓΚ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΣΩΣΤΑ..ΣΩΣΤΑ???


ΟΧΙ..

Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΕ ΤΟ 14 ΕΧΕΙ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΠΟΔΙ..ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΛΤΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ (ΚΟΝΤΟ) ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ..ΤΟ ΔΕ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΠΕΡΓΚ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ. Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ (ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΟΔΙΑ) ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΓΕΝΘΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚ - ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΚΜΗ ΟΦΣΑΙΤ..
(ευχαριστώ τον sickboy για την υπενθύμιση-επιβεβαίωση)

Η γραμμή της νοβα είναι τελείως λάθος καθώς δεν συναντά τις άλλες γραμμές του γηπέδου...


ΕΝΩ Η ΣΩΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ (ΠΡΑΣΙΝΗ) ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Ο ΜΠΕΡΓΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΤ..


ΑΝ δεν έβαζε το πόδι του ο Μπεργκ στη  φάση του 78 και ο αγώνας έληγε 0-0 θα είχαμε πάλι γκρίνια, πάλι θα έφταιγε ο προπονητής, πάλι θα ήταν κακός ο Πράνιτς, πάλι θα αργούσε να βάλει τον Καρέλη , πάλι γκρίνια για τον Μπούρμπο κλπ κλπ..

ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΤΟ «ΤΡΑΒΑΝΕ» ΠΟΤΕ, ΚΑΘΩΣ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ 8 ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 

Σχόλια

  1. Κάποια στιγμή στην αρχή ο Τσαμπούρης πιάνει από τον λαιμό τον Μάρκους επειδή δεν δίνει την μπάλα. Φυσικά ο "τυφλός" διαιτητής δεν έδωσε καμία κάρτα. Που να μην ήταν κοντά δηλαδή....

    Συνέχισε να τους ξεμπροστιάζεις Πρασινοτόμαρε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Τσαμπουρης είχε πει διαφορα σε φιλικους κυκλους που ετυχε να παρευρισκομαι, για το 0-5 με τον τρυλο.
    "Η αληθεια ειναι οτι δεν επαιζα γιατι ημουν τραυματιας και ειδα το ματς απο τις εξεδρες. Ναι ειδα μια τεραστια χαλαρωση που δε μπορω να την εξηγησω (γελια). Ε και ο ματζουρακης ειναι γνωστος γαυρος...". Δεν περνανε 2-3 λεπτα και ενας φιλος του μπαινει στην παρεα και λεει "Ελα ρε Σαββα. Τι εγινε παικταρα μου;" και του απανταει ο συγκεκριμενος παικτης "ελα ρε θρυλαρα. Ενταξει το ματσακι; Δεν εχεις παραπονο!"

    ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ, ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ. ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΩ. ΑΛΛΑ ΕΦΥΓΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΡΑΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. file an thes bale k ayth tin eikona http://imgur.com/MNK39SY to podi tou #14 ths kalonhs kalyptei ton berg stin fash tou 2ou offside, to exo simiosei me to kitrino velos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και ελεγα οτι το εβλεπα μονο εγω..Εχεις δικιο, εμεγνθυνα την φωτο..ειναι ξεκαθαρο ΟΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ..Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΝΟΒΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ..Ουτε ριπλει δειξανε ουτε σε καλη αναλυση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΤΑ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΤΙ ΨΕΜΑΤΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΑΝ ΠΑΛΙ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γράφτο στα αμερικάνικα γιατι έχεις ορθογραφικά λάθη.Δεν είστε δυνατοί στις ξένες γλώσσες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατ'αρχάς, δεν υπάρχει αμερικάνικη γλώσσα, υπάρχει αγγλική. Επίσης, ο φίλος δεν έκανε κανένα ορθογραφικό λάθος, εσύ έγραψες "εμεγνθυνα" στις 25/1/15. Και για να μην αναρωτιέσαι, είμαι αυτός που σε τάπωνε παλαιότερα περί Μπουμπλή, Χουντέμπλει, Βαλιτσογιαννισμού κτλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου