Μέτρια εμφάνιση, δικαιολογημένα παράπονα...

Ισοπαλία σαν ήττα

Το εγχώριο πρόσωπο, έδειξε πάλι ο Παναθηναϊκός. Απέναντι σε μία ομάδα που έμοιαζε κλάσεις ανώτερη από την Λανς, το τριφύλλι «έφαγε» σχεδόν 30 τελικές, έκανε τις μισές και αν δεν υπήρχε η κλάση των Πελίστρι και Τέτε θα γνωρίζαμε την 2η ήττα σε 3 αγώνες.

Απορίας άξιον πως η ομάδα με καλύτερο ρόστερ από τα προηγούμενα έτη, δείχνει ... πελαγωμένη με βατούς και αδύναμους αντιπάλους. Χωρίς τις ατομικές ενέργειες συγκεκριμένων παιχτών, δεν διαφαίνεται κάποιο δουλεμένο επιθετικό πλάνο. Πέραν αυτού, το παθητικό 3 τερμάτων με αντιπάλους την Καλλιθέα, την Τρίπολη και την Λιβαδιά (οι 2 τελευταίοι εντός έδρας), είναι κάτι που δεν βλέπαμε ούτε επί ... Μπόλονι. Έχουμε δεχτεί 3 γκολ από την Λανς και τον Άγιαξ σε 4 αγώνες στην Ευρώπη και έχουμε δεχτεί 3 γκολ από Καλλιθέα και Αστέρα σε 2 αγώνες στην Ελλάδα.

Για τις μεταγραφές που άργησαν να γίνουν και αυτούς που λείπουν ακόμα, τα έχουμε πει από τον ... Ιούνιο και μπήκε Σεπτέμβριος. Και να έρθουν τώρα, το πρωτάθλημα μοιάζει πολύ μακρυνός στόχος στο -5 από την κορυφή από την 3η αγωνιστική και με τον γαύρο να γιορτάζει τα 100 χρόνια.

Σχόλια