Μέτρια εμφάνιση, δικαιολογημένα παράπονα...

Τώρα είναι «κακές» οι γραμμές...

Τελικά είναι πολύ εύκολο να καταλάβουμε το πως μπαίνουν οι γραμμές και ποιές μας κάνουν «εντύπωση». Στο χτεσινό δεύτερο γκολ (2-0) του άρη, η κάθετη γραμμή που ξεκινάει από τον ώμο του Μορόν, βρίσκει την προβολή της στο έδαφος λίγο πιο μπροστά από το πόδι του επιθετικού, γιατί το σώμα του έχει μία ελαφριά κλίση προς το τέρμα. 

          

Στον αγώνα με την Καλλιθέα όμως, η κάθετη γραμμή από τον ώμο του επιθετικού με τον επιθετικό να έχει και αυτός αντίστοιχα κλίση προς το τέρμα, εφάπτεται στο παπούτσι του και δεν πέφτει λίγο πιο μπροστά από αυτό (!). 

Αν είμαστε προσεκτικότεροι θα δούμε οτι στο δεύτερο γκολ του άρη, η γραμμή στον αμυντικό του γαύρου ξεκινάει από τον ώμο (γιαυτό και «πέφτει» στο πόδι του) και όχι από τον αγκώνα του γιατί τότε θα έπεφτε ακόμα πιο πίσω (προς την εστία), ενώ στον αμυντικό της Καλλιθέας ξεκινάει από τον ... αγκώνα (σημείο δηλαδή που δεν  μπορεί να χρησιμοποιηθεί νόμιμα στον αγώνα), αλλά ως δια μαγείας «πέφτει» ακριβώς στο πόδι του αμυντικού!!! Aν ξεκίναγε από τον ώμο, θα ήταν ένα κλικ προς την μεριά του αμυντικού και οχι προς το τέρμα.

Σχόλια