Μέτρια εμφάνιση, δικαιολογημένα παράπονα...

Όταν πραγματικά σε ενδιαφέρει ένα πρωτάθλημα...

Όταν ανακοινώθηκε ως διαιτητής ο Σιδηρόπουλους στο αιώνιο ντέρμπυ στο τηγάνι αρχές Ιανουαρίου 2020, ο γαύρος έβγαλε ανακοίνωση για «στημένο» πρωτάθλημα. Όταν δεν λειτουργούσε το VAR στις 23 Ιανουαρίου 2020 στο γκολ - οφσάιτ του μπαοκ στην Λαμία το 2020, ο γαύρος (όχι η Λαμία), έβγαλε ακόμα πιο επιθετική ανακοίνωση - μνημείο! Όσο και αν γελάμε για ανακοινώσεις περί «στημένου» πρωταθλήματος από τον γαύρο, ο γαύρος έδειξε τοτε ΠΟΣΟ θέλει το πρωτάθλημα. Χτες, όχι μόνο δεν λειτούργησε το VAR στο γκολ - φαουλ του Αστέρα, αλλά η ίδια η εκτέλεση του φάουλ ήταν παράτυπη και δεν χρειαζόταν ΚΑΝ έλεγχο από το VAR.

Και 24 ώρες μετά ακόμα περιμένουμε μία υποτυπώδη ανακοίνωση, μία επίσημη διαμαρτυρία, κάτι που να δείχνει οτι ενδιαφερόμαστε. Όταν οι προθέσεις της διοίκησης, δεν συμβαδίζουν με τις πράξεις (δεν γίνεται να έρχεται ο Τέτε, να «χτυπάμε» τον Βάργκας και κάνει πάρτυ ο κάθε Σιδηρόπουλος στην έδρα μας), τότε δεν έχει νόημα να μιλάμε για ευθύνες προπονητών, παιχτών. Όλοι αυτοί πρέπει να έχουν μία «ασπίδα» και δεν την έχουν, εδώ και πολλές δεκαετίες. Όταν φίλοι και εχθροί βλέπουν έναν οργανισμό αδιάφορο, δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση οτι κανείς δεν νοιάζεται να δώσει το 100%, ή αντίστοιχα να μας σφυρίξει 50-50. Και όλα αυτά συνεπάγονται ανομβρία τίτλων. Οι τίτλοι καταλήγουν σε αυτούς που ενδιαφέρονται έμπρακτα, σε αυτούς που λυσσάνε για αυτούς και σε αυτούς που διαθέτουν που όλες τις προυποθέσεις.  

Για την ιστορία ... ούτε και τότε στο τηγάνι βγάλαμε (έστω) μία ανακοίνωση. Φυσικά και δεν άλλαξε ο Σιδηρόπουλος από διαιτητής, άφησε όμως 2 πεναλτάρες τα πατήματα σε Μπουζούκη και Μακέντα και τον Παναθηναϊκό να βλέπει να του κλέβουν άλλη μία πεντακάθαρη νίκη  

Σχόλια