Μέτρια εμφάνιση, δικαιολογημένα παράπονα...

Όποιος θέλει να διώξει παίχτες, απλά το κάνει...

Όπως φαίνεται από τα γεγονότα ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξε η διαφωνία μεταξύ του «αυτοκράτορα» και του Αλαφούζου, σχετικά με τις αποχωρήσεις. Πολύ ωραία τα «σενάρια» και οι «εικασίες», αλλά η πραγματικότητα κάποιες φορές μας δίνει την αληθινή διάσταση των γεγονότων. Οι παίχτες που ήθελε να «κόψει» ο Τερίμ αλλά διαφωνούσε ο Αλαφούζος και εξαιτίας αυτού ήρθε το «διαζύγιο», είναι οι ίδιοι παίχτες που «κόβει» ο Αλόνσο και συμφωνεί να διώξει ο Αλαφούζος 😂. 

Ο Αλόνσο θέλει να παίξει άλλο ποδόσφαιρο από το ποδόσφαιρο του Γιοβάνοβιτς, είναι ξεκάθαρο αυτό. Και απολύτως λογικό οι παίχτες που ταίριαζαν στον έναν, να μην ταιριάζουν στον άλλον. Ο Αλόνσο λοιπόν όπως φαίνεται, ΖΗΤΗΣΕ και ΠΕΤΥΧΕ να απομακρυνθούν οι παίχτες που δεν του κάνουν. Και το μαθαίνουμε δημόσια και όχι κατ΄ιδίαν από έναν ρεπόρτερ, όπως έγινε με τον «αυτοκράτορα»! 

Ακόμα και ο βοηθός του έδωσε άλλη δικαιολογία (στην Ελλάδα αν είσαι Τούρκος δεν σε συμπαθούν) για την αποτυχία του «αυτοκράτορα», την οποία κατέρριψε αμέσως ένα ... 15χρονο. Ο γιος του Αταμάν!!! Άνθρακες ο θησαυρός, εις διπλούν δηλαδή. 

ΥΓ. Όταν βγει η «εγκυκλοπαίδεια», κρατήστε μερικά αντίτυπα πριν εξαντληθεί!!! 😂

ΥΓ2. Αφού πήγαν «κουβά» όλα τα επιχειρήματα, ας κρατήσουμε το μόνο που έμεινε. Έφυγε, γιατί απέτυχε. Τόσο απλά. Ούτε οι παίχτες τον «έστησαν», ούτε «συμμάχησε» με τον φούζο για να χάσει το πρωτάθλημα, ούτε θα «έβγαζε στην σέντρα τον φούζο αν του έκανε το παραμικρό, όπως έκανε με τον Γκόρι», ούτε κάτι άλλο που πρέπει να υποθέσουμε και να εικάσουμε. Μας έμειναν όμως οι «μεταμορφωμένοι» παίχτες, οι δηλώσεις «ήρθα για το πρωτάθλημα», τα μελοδραματικά «είναι ξεκάθαρο οτι οι παίχτες τον έχουν σε εκτίμηση» και τελικά δεν βρέθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ να πει κάτι καλό όταν έφυγε 😂. Τουλάχιστον όπως φαίνεται πριν και μετά από αυτόν, θα δούμε ποδόσφαιρο.

Σχόλια