Μέτρια εμφάνιση, δικαιολογημένα παράπονα...

Παναθηναϊκός Ενιαίος και Αδιαίρετος...

Κλασικά εικονογραφημένα, ή αλλιώς καθημερινές ιστορίες παναθηναϊκής τρέλας στο πράσινο σύμπαν. Άλλο ένα «τράβηγμα πρίζας», άλλη μία γνώριμη κατάσταση από το 2010 και έπειτα. Αυτή την φορά για διαφορετικό λόγο (αποδοκιμασίες και ύβρεις) ο οποίος ήδη υπάρχει από το 2017!!! Το αποτέλεσμα είναι οτι την πληρώνει αυτή την φορά ο Ερασιτέχνης.

Η μάνα του Λόχου, εξ ορισμού δεν μπορεί να έχει τα έσοδα και τα κεφάλαια που διαθέτουν ΠΑΕ και ΚΑΕ. Γιαυτό πέραν του νόμιμου ποσοστού που καταβάλεται ετησίως, οποιαδήποτε άλλη ενίσχυση ήταν και είναι καλοδεχούμενη. Αν δεν καταλάβουμε οτι όπως πρέπει να ενισχυθεί το ποδόσφαιρο για να πάρει πρωτάθλημα και το μπάσκετ για να φέρει ευρωπαϊκό, έτσι πρέπει να ενισχυθεί και το πινγκ πονγκ και η πυγμαχία για να συνεχίσουν να φέρνουν τίτλους, τότε θα επιστρέψουμε στις μαύρες μέρες που ξεκίνησαν από το 2012 και έπειτα. Τότε που το βόλλευ ανδρών έπαιζε play out για να σωθεί και άλλα τμήματα φυτοζωούσαν, ή επεφταν κατηγορία. 

Πιθανόν να ενδιαφέρει ελάχιστους το μέλλον η το παρόν των μικρών τμημάτων, αλλά αυτή είναι η ουσία των Συλλόγων. Καλό θα είναι λοιπόν να βάλουν όλοι νερό στο κρασί τους και να συνδράμουν επιπλέον όπως μπορούν. Η ΠΑΕ, η ΚΑΕ και φυσικά οι οπαδοί. Και εξυπακούεται οτι ο ΑΟ θα έχει πλήρη διαφάνεια στην διαχείρηση όλων αυτών των εσόδων. 

Σχόλια