Μέτρια εμφάνιση, δικαιολογημένα παράπονα...

Μάγκας. Αθηναίος μάγκας...

Όταν οι ΘΜΑ😂 δίνουν ΓΗ και ΥΔΩΡ για έναν αποτυχημένο στο ΝΒΑ, απλά και μόνο για να δείξουν στους οπαδούς τους οτι πήραν παίχτη που ήθελε ο Παναθηναϊκός (σε μία θέση που έχει ΗΔΗ 2 παιχταράδες) ενώ εσένα σε είχαν στο «περίμενε» και σου έδιναν λιγότερα και χρήματα και χρόνο, σημαίνει οτι ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ.

Δεν σε θεώρησαν ηγέτη, δεν σε είχαν ικανό να «κουβαλήσεις» την ομάδα στις πλάτες σου, σε θεώρησαν έναν παίχτη της σειράς και σε έκαναν να φύγεις απαξιωτικά. Εσύ απέδειξες οτι είσαι ηγέτης, οτι είσαι ικανός να φέρεις εις πέρας τις πιο δύσκολες αποστολές, αρκεί να βρίσκεσαι στο σωστό περιβάλλον, με τις σωστές συνθήκες. Ο Παναθηναϊκός σου έδωσε και τα δύο και αξιοποίησε τις ικανότητές σου στο έπακρο. Για σένα δεν είχαν 2,5 εκατομμύρια, αλλά για τον άλλον βρήκαν 17εκ για 5 χρόνια. 

Αυτά, για να θυμάσαι που είχες μπλέξει. Σε ειρωνεύτηκαν, σε απαξίωσαν, σε χλεύασαν, σε σελίδες, σε εφημερίδες, στο παρκέ, στην εξέδρα και εσύ απάντησες με Πρωτάθλημα Ευρώπης και Πρωτάθλημα Ελλάδας. Μάγκας. Αθηναίος μάγκας.

Σχόλια