Μέτρια εμφάνιση, δικαιολογημένα παράπονα...

Τα λεφτόδεντρα και οι Monty Pythons

Πήρε περίπου 3 χρόνια για να καταλάβουν (;) οι περισσότεροι οτι τα λεφτόδεντρα στον Παναθηναϊκό, δεν ευδοκιμούν. Έπεσαν από το συννεφάκι με τα «αργεί να αποφασίσει», «έτσι έκανε στην Κύπρο», «10 εκ για 3 παίχτες», «πάρε όποιον θες», «παρακάλαγα να πάρει παίχτες», «5 εκ για τον Σάρρι», «εκατομμύρια για μεταγραφες και υψηλό μπάτζετ στον Σάρρι» και προσγειώθηκαν στο έδαφος με τα «έκπληξη με τελειωμένους του Τερίμ», «εσωτερική μεταγραφή ο Τζούρισιτς», «αξίζει ευκαιρίες ο Νίκας», «άφησε καλές εντυπώσεις ο Μπρέγκου». Περίμεναν οτι και φέτος θα δωθεί αμύθητο μπάτζετ για το νταμπλ και το Europa, αλλά δυστυχώς φίλοι μου ... μας τελείωσε! Πρώτη φορά ξανασυμβαίνει τα τελευταία 30 χρόνια. 

Το δε τραγικό της υπόθεσης είναι οτι ενώ έυκολα μπορούσαν να βρουν την πραγματικότητα (βρίσκεις εύκολα και γρήγορα στο ίντερνετ πότε έγιναν οι μεταγραφές και αν αργει ο κάθε προπονητής να ... επιλέξει - καταλαβαίνεις οτι κάτι δεν πάει καλά αν συνέχεια γράφουν για αμύθητο μπάτζετ και έρχονται 3 δανεικοί τον Ιανουάριο), ήταν ευτυχισμένοι στο συννεφάκι. Ο φταίχτης γνωστός, «αυτοφωράκιας», και όλα καλά. 

Ο επόμενος «αυτοφωράκιας» την γλύτωσε γιατί στις ίδιες συνθήκες, άλλαξαν τον «ένοχο» (χάλαγε το αφήγημα βλέπετε) και ευτυχώς ήρθε ο Αλόνσο που εδώ και 20 μέρες διαβάζει για «υψηλό μπάτζετ» και «5 μεταγραφές» και κοιτάζει γύρω του και βλέπει τους ίδιους. Θα κάνει τις μεταγραφές μετά την προετοιμασία, τώρα τι να τους κάνει άλλωστε; Το μεγάλο μπατζετ το δίνουμε μόνο στον Σάρι, ο Αλόνσο ας πάρει πρωτάθλημα με τον Νίκα και τον Μπαλντοκ 😂... Απολύτως λογικό, όπως και όλα όσα διαβάζαμε τα τελευταία χρόνια και κάποιοι τα πίστευαν!

Εξάλλου και ο Αλόνσο στο Μεξικό τα ίδια έκανε. Δεν έπαιρνε παίχτες με τίποτα. Είχε στηλώσει τα πόδια. Το ίδιο κάνει και εδώ, Μόνο καμιά 50αριά παίχτες πήρε στα 4 χρόνια στην Πατσούκα και επειδή θα γραφτεί οτι «προτιμά να δουλεύει χωρίς μεγάλα ονόματα» πήρε παίχτες από Inter, Barcelona, Everton, Chivas και Milan και ξόδεψε καμιά 20αριά μύρια. Για να μην πέσετε από το ... επόμενο συννεφάκι.

ΥΓ. Από αύριο έχει Mel Brooks. Τέλος οι Pythons...

Σχόλια

  1. Να είναι καλά οι Βεργηδες και οι διάφορες Live Sports με τους βαρυγδουπους τίτλους. Επίσης τι γίνεται με αυτές τις συνεχείς ΑΜΚ που διαβάζουμε ότι υποτίθεται γίνονται και πέφτουν πάντα στην ΠΑΕ και 10 και 19 και δεν ξέρω και εγω πόσα εκατομμύρια. Πού είναι όλες αυτές οι δεκάδες εκατομμυρίων;; Θα έπρεπε να φέρνουμε 3 Μπερνάρ κάθε χρόνο με τόσα εκατομμύρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον απ' τα έσοδα του ΠΑΟ. Παίρνει τα κέρδη της ΠΑΕ ΠΑΟ και τα ξαναρίχνει στην ΠΑΕ σαν δικά του χρήματα. Έτσι αγόρασε και το Απήλιον . Με έσοδα του ΠΑΟ και το έγραψε στο όνομά του.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου