Μέτρια εμφάνιση, δικαιολογημένα παράπονα...

Επιστροφή στο ... μέλλον!

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει εκεί που ανήκει. Στο κέντρο της Αθήνας. Στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Το τμήμα μπάσκετ θα δώσει αγώνες στο Καλλιμάρμαρο, στα πλαίσια του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». 

Είναι πραγματικά θέμα προς συζήτηση το πως ένας παράγοντας ενός Συλλόγου όταν θέλει, κάνει πραγματικά σπουδαίες κινήσεις. Το μπάσκετ ΔΕΝ έχει τα έσοδα του ποδοσφαίρου, όμως αυτή την στιγμή όλοι πιστεύουμε οτι ένας αγώνας στο Καλλιμάρμαρο θα έχει μεγαλύτερη προσέλευση απ ότι ο πρώτος αγώνας εντός έδρας του Παναθηναϊκού στο Europa με την Μάριμπορ στο ποδόσφαιρο.

Ο αθλητισμός είναι επιχείρηση. Και σε μία επιχείρηση με μεγάλο κοινό αν ρίχνεις λεφτά σωστά, θα τα πάρεις πίσω. Πολλαπλάσια. Αντιθέτως αν «κοροϊδεύεις», θα εισπράξεις αδιαφορία. Κάποια στιγμή τα επαναλαμβανόμενα «αφηγήματα», καταρρέουν. 

Να επισημάνουμε οτι η κίνηση με τον Καλλιμάρμαρο, είναι ιστορικά σημαντική. Αλλά η κίνηση με το κλειστό Οακα και τους όρους παραχώρησης συνολικά, το απίστευτα καλό deal για την ΚΑΕ που θα την εκτοξεύσει, είναι όχι μόνο μοναδική αλλά είναι case study για την υπόθεση της Διπλής Ανάπλασης, όταν μάλιστα το ίδιο άτομο, ο ίδιος παράγοντας είχε ενεπλακεί και εκεί και με αυτά που είδε, έφυγε τρέχοντας. Και φυσικά πέτυχε μία συμφωνία ΥΠΕΡ του τμήματος, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΤΙ! 

Και οι 2 κινήσεις λοιπόν (μέσα σε ένα χρόνο μόλις), μας δείχνουν οτι όταν υπάρχει όραμα, θέληση, στόχος και λεφτά, η επιτυχία θα έρθει.

Σχόλια