Μέτρια εμφάνιση, δικαιολογημένα παράπονα...

Αν έμενες εκεί, θα κοίταγες το λάβαρο «Συμμετοχή στο Φ4 2023-24»

Ο Σλούκας στην χθεσινή συνέντευξη, δεν είπε κάτι που δεν περιμέναμε.  Το «πρόβλημα» με τον Σλούκα, είναι έκανε κάτι που δεν περιμέναμε. Κατ' αρχάς, άλλαξε στρατόπεδο στους αιώνιους. 

Οι γαύροι δεν το περίμεναν, θεωρώντας τον παίχτη ως «low profile» χαρακτήρα και οτι δεν θα είχε τα κότσια να κάνει κάτι τέτοιο. Και επειδή ποτέ δεν τον πίστεψαν, ακόμα και αν το έκανε ήταν βέβαιοι οτι θα αποτύχει. Η πίστη αυτή ενισχύθηκε μετά τις «σφαλιάρες» στον τελικό του Σούπερ Καπ και του Κυπέλλου, όταν ο Παναθηναϊκός ακόμα ... έστρωνε ως ομάδα. 

Θεωρώντας λοιπόν δεδομένα οτι ο Παναθναϊκός θα έμενε άτιτλος μετά τόσα χρήματα που ξόδεψε, είχαν έτοιμα τα «αφηγήματα» για τον Σλούκα. Μέχρι και ειδικό tag με το όνομά του έιχαν φτιάξει σε σελίδα και αυτό ανανεωνόταν σε κάθε ήττα του τριφυλλιού, σε κάθε χαμένη βολή του Κώστα, σε κάθε τραυματισμό, σε κάθε απώλεια τίτλου.

Οι 2 μεγάλοι τίτλοι που ήρθαν, βούλωσαν πολλά στόματα. Κυρίως γατί ανέδειξαν την κακή διαχείριση του παίχτη και την αδιαφορία της διοίκσης και του προποντή να τον κρατήσουν. Ανανέωσαν και έκαναν Έλληνα τον Τεξανό, πήραν αμέσως τον Γκος στην θέση του Σλούκα, του έκαναν κακές οικονομικές προτάσεις και τελικά ανανεώσαν όλους τους 30+ παίχτες, πλην Σλούκα. 

Τελικά ο Σλούκας, δεν έμεινε με άδεια χέρια αλλά με γεμάτα χέρια κρατώντας το Ευρωπαϊκό και το Πρωτάθλημα.

Σχόλια