Μέτρια εμφάνιση, δικαιολογημένα παράπονα...

Mε το αριστερό...

Παρά την κακή διαιτησία, ο Παναθηναϊκός έχασε δικό του αγώνα. Αν σταθεί στην δικαιολογία της διαιτησίας, θα χάσει το «δάσος». Το τριφύλλι ξύπνησε στο τέλος, όταν ήταν αργά. Ο αγώνας θύμισε κατά πολύ τον 3ο αγώνα των πλει-οφ με την Μακάμπι, όπου με κακή εμφάνιση και τραγική διαιτησία, πήγαμε τον αγώνα στο καλάθι. 

Ο γαύρος κατέβηκε με έναν σέντερ, ο οποίος έκανε νταμπλ - νταμπλ!!! Ο γαύρος πέτυχε 40 πόντους από το «ζωγραφιστό» και δέχτηκε μόλις 24. Το μειονέκτημα δηλαδή, έγινε πλεονέκτημα! Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, εκτέλεσε περισσότερα τρίποντα (35) από δίποντα (31), στατιστικό που επιβεβαιώνει τα παραπάνω γραφόμενα.

Οι «βοήθειες» που τον ξεκόλλησαν στα δύσκολα (Μακάμπι και Φ4) απουσίασαν σήμερα. Κώστας, Πάπι, ΠΚ και Βιλντόζα αγωνίστηκαν ελάχιστα (19 λεπτά με 5 πόντους συνολικά, ενώ οι 3 εκ των 4 είχαν αρνητικό PIR). To κουπί «τράβηξε» και πάλι η γνωστή 7αδα, η οποία ξύπνησε αργά.

Η διαιτησία (26-19 τα φάουλ και 10-26 οι βολές, εκ των οποίων οι 8 στην τελευταία περίοδο για το τριφύλλι, δηλαδή επί 30 λεπτά εκτέλεσε μόλις ... 2!!!) έσπρωξε σε λεπτομέρειες τον γάυρο, αλλά δεν καθόρισε τον νικητή καθώς ο γαύρος ήταν μπροστά σχεδόν σε όλο τον αγώνα και με διαφορές άνω των 10 πόντων παίζοντας έξυπνα. Πέτυχε 90 πόντους, ενώ συνήθως πετυχαίνει 90 σε 2 αγώνες.

Τέλος, η νέα αποβολή του Αταμάν, προβληματίζει. Δεν γίνεται να είμαστε χωρίς τον κορυφαίο ευρωπαίο προπονητή, επειδή δεν συγκρατεί τα νεύρα του στους τελικούς του πρωταθλήματος. 

Όλα αυτά την Παρασκευή πάυουν να ισχύουν. Ο Παναθηναϊκός αν παίξει έξυπνα θα κερδίσει, όπως το έκανε και στην κανονική περίοδο στο πρωτάθλημα. Στο χέρι μας είναι.

Σχόλια

  1. Old Trafford το ΟΑΚΑ. Ποιός θα το περίμενε με γαύρο στους τελικούς να φωνάζει ένα πέταλο μόνο των οργανωμένων. Οι απαράδεκτες τιμές των εισιτηρίων συνέβαλαν αυτό Η αετοφωλιά που άλλες χρονιές έβραζε χθές ήταν για κλάματα, πιο πολύ ακούγονταν τα πατατάκια παρά οι φωνές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου