Μέτρια εμφάνιση, δικαιολογημένα παράπονα...

Όσα δεν φτάνει η αλεπού...

Δύο παιχτάκια της σειράς με μηδαμινή ή ελάχιστη καριέρα στο ΝΒΑ, με μόνο παράσημο δύο - τρεις συμμετοχές σε Φ4, άτιτλοι με 0 ευρωλίγκες, ειρωνεύονται τον MVP του φετινού Φ4 και κάτοχο 4 ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, Κώστα Σλούκα. Σας πονάει οτι σήκωσε ευρωπαϊκό την 1 χρονιά με νέα ομάδα, ενώ με σας κανένα και οτι είναι «παιδί» του Ομπράντοβιτς.  

Σχόλια

  1. Η κληρονομιά του ζοτς θα σας τον φοράει μια ζωή. Μόνο οι κομπλεξικοι είχαν θέμα μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Έλληνας Θωμάς χειροκροτεί ειρωνικά τον συμπαίκτη του στην εθνική. Καταλαβαίνετε τώρα τη συνοχή της αρμάδας του Τζόρνταν του κάμπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πια αλεπού ρεεεεε. Αλεπού είναι ο Σλουκ οι άλλοι είναι μπούφοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ εκμεταλλεύτηκαν ότι η ομάδα έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μετά την κατάκτηση του 7ου και ΣΕ ΕΣΤΗΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eδω και χρονια γινεται αυτο, οχι μονο φετος. Οταν απεχεις, τοτε αυτα θα βλεπεις.

      Διαγραφή
  5. Τα λεγόμενα "ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ" που θέλουν καθαρά πρωταθλήματα , μαζί με τον καφετζή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σωστά φίλε. Είπαν να μας κεράσουν κορόμηλα και μετά να μας πάνε στο Σύνταγμα να δούμε πώς περπατάνε οι εύζωνες με τα τσαρούχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ θα συμπληρώσω στα λεγόμενά σου: "Παιδί" του Ομπράντοβιτς ο Σλούκας; Ο Σλούκας ήταν "παιδί" του καλύτερου Σέρβου προπονητή στο ελληνικό μπάσκετ, του ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ. Προπονηταράς ο αείμνηστος.

      Διαγραφή
    2. Ποτε ηταν παιδι του Ιβκοβιτς? To 10-11 που πηγε στον αρη δανεικος? Τοσο «παιδι» ε? Μεγαλη εμπιστοσυνη!!! Μονο το 11-12 τον ειχε. Και εκεινη την χρονια στην ευρωλιγκα, ΔΕΝ ξεκινησε ουτε μια φορα ως βασικος κ επαιζε 10λεπτα. Αλλα σε 1 χρονο εγινε «παιδι» του Ιβκοβιτς και οχι στα 5 χρονια (με τον ανθρωπο με τις 9 ευρωλιγκες, τα 2 Σαπορτα, το ευρωπαικο, το παγκοσμιο), στη Φενερ, που τον εκανε απο αλλαγη και απλη συμμετοχη, σε ηγετη. Οσο για τα ευρωπαικα προφανως κ αναφερομαστε στην επιστροφη του απο την Τουρκια που δεν πηρε τιτλο με σας σε 2 Φ4 και οχι πριν που ειχε 2 ευρωλιγκες. Εξαλλου γιαυτο τρωει το «κραξιμο», γιατι περιμενατε οτι θα «σερνεται» με μας κ θα χασει κανα κρισιμο σουτ (φαντασου οτι στο γαυρος.γρ, υπαρχει ειδικη κατηγορια με το ονομα του, γιατι οτι αρνητικο - ακομα κ αν εχανε βολη - κανει φετος) κ οτι με αυτον που «απετυχε» σας την 2η φορα στα κοκκινα, εμεις δεν θα σηκωναμε τπτ.

      Διαγραφή
    3. Προτεραιότητα είχε ο Σπανούλης, ο Παπαλουκάς, ο Τεόντοσιτς και ο Πελεκάνος για τον Ίβκοβιτς το 2010-11. Θα αδικούσε τους συγκεκριμένους έμπειρους Guard για τον Σλούκα;

      Μόνο αφού έφυγαν Παπαλουκάς και Τεόντοσιτς, το 2011-12 πήρε τη θέση τους ο Σλούκας. Όμως, στα μέσα εκείνης της χρονιάς χρειαζόταν ενίσχυση στα Guard και πήρε τον Έισι Λο. Αλλά και ανάμεσα σε Σλούκα και Έισι Λο, ο Έισι Λο ήταν καλύτερος εκείνο το διάστημα.

      Διαγραφή
  8. Prasinotomaros ΓΙΑ ΤΟ 2012-13 ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ. Σας πονάει οτι σήκωσε ευρωπαϊκό την 1 χρονιά με νέα ομάδα, ενώ με σας κανένα και οτι είναι «παιδί» του Ομπράντοβιτς. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΑΚΟΣ Prasinotomaros. ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΝ ΠΕΙΡΕ Ο ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ. ΟΡΙΣΤΕ ΣΑΝΟ ΦΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΤΡΕΞΕ ΤΩΡΑ ΛΑΓΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΑΠ` ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ `ΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΑΡΜΕΓΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποντάρω στο να σβηστεί απόδοση 1,01. Ειδικά αν γίνει double break ΟΑΚΑ... Του eraser το κάγκελο.

      Διαγραφή
    2. Θα το σβήσουν ακόμα και χωρίς νταμπλ μπρέικ

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου