Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Γκέλαρε η κούλα και ο γαύρος... Να φύγει ο Γιοβάνοβιτς...

Η κούλα κέρδισε με τις «γραμμές» τον Ατρόμητο (2-1), ο γαύρος έφερε ισοπαλία (0-0), ο Παναθηναϊκός έχασε (3-2). Ο γαύρος έφερε ισοπαλία (2-2) με τον Βόλο, εμείς κερδίσαμε (0-3). Η κούλα έφερε Χ με τον Παναιτωλικό (2-2) από 0-2, εμείς τους ρίξαμε 5 εκεί. Η δε κούλα με την 4η καλύτερη επίθεση, θέλει και πρωτάθλημα (όπως μας έλεγαν αυτοί πέρυσι). Συμπέρασμα?

Ο Παναθηναϊκός είναι σε κρίση, να φύγει ο λίγος Γιοβάνοβιτς που έχει κολλήματα, είναι τραγικός, έχει εμπάθεια σε παίχτες, οι δε παίχτες είναι στημένοι και αν δεν φέρουν το νταμπλ όλοι αυτοί να σηκωθούν να φύγουν. Να φύγουν από τον Παναθηναϊκό που απο το 2010 έχει να δει πρωτάθλημα και πριν 4-5 χρόνια ήταν 8ος και 11ος και έχει 4 χρόνια παίξει στην Ευρώπη.

Η αλήθεια φυσικά είναι κάπου στην μέση. Τα φερέφωνα στα σαιτ και οι οπαδοί του πληκτρολογίου, μπορούν να υπερβάλουν είτε θετικά, είτε αρνητικά για ότι συμβαίνει στην ομάδα. Τον Σεπτέμβριο είμαστε η καλύτερη ομάδα της ευρώπης, τον Δεκέμβριο η χειρότερη της Ελλάδας. 

Είμαστε μία ομάδα που ακόμα προσπαθεί να διαχειριστεί τον πρωταθλητισμό. Με ότι συνεπάγεται αυτό. Δεν έχουμε το ρόστερ της Σίτυ, ούτε τον Αντσελότι στον πάγκο. Έχουμε τον «Καρβέλα» για τους ... γραφικούς, που μας έχει πρώτους τις 37 από τις 51 αυτές αγωνιστικές των 2 τελευταίων ετών και πέρυσι του έκλεψαν το πρωτάθλημα. Με τα κολλήματά του, με τις εμμονές του, με τα θετικά και τα αρνητικά του. Σύνηθες φαινόμενο τα τελευταία 25 χρόνια, να είμαστε πρώτοι 37 αγωνιστικές άλλωστε.

Εδω χτές κάποιοι έκραζαν στο ημίχρονο τον Ναν, ο οποίος όταν έκαιγε η μπάλα γύρισε τον αγώνα. Να φύγει ο Ναν, να φύγει ο Σλούκας που παίρνει 3 εκ, να φύγει και ο Γκριγκόνις γιατί είναι «σοφτ», να φύγει και ο Αταμάν που δεν βάζει τον Γκάι, στον «Καρβέλα» θα κολλήσουν?

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου