Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Eυχαριστούμε αντιπρόεδρε... Πάντα τέτοια...

Η πρώτη συνέντευξη του νέου αντιπροέδρου αλλά και νομικού συμβούλου του γαύρου, είχε πολλά ενδιαφέροντα κομμάτια. Το κυριότερα από αυτά που ειπώθηκαν, επιβεβαιώνουν για άλλη μία φορά τους ... τρελούς που φώναζαν τότε. 

Συγκεκριμένα στο 1ο λεπτό είπε «να καθαρίσω το ελληνικό ποδόσφαιρο, να ξεβρωμίσει από αυτή την εγκληματική οργάνωση που από το 1996 έχει καταστρέψει την κορυφαία κοινωνική εκδήλωση στον κόσμο, το τελευταίο μαζικό λαϊκό κίνημα».

1) Άρα ΠΡΙΝ το 1996 ΔΕΝ υπήρχε καμία εγκληματική οργάνωση και καμία παράγκα. Και η πρώτη παράκα ΕΠΙΣΗΜΑ (ξανά) από διοικητικό ερυθρόλευκο στέλεχος έλαβε χώρα το 1996. Και θα μάθουμε παρακάτω λεπτομέρειες ...

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης της πρώτης «παράγκας», λέγοντας στο 4ο λεπτό πως «η πρώτη προσπάθεια εξαφανίστηκε, γιατί ο τότε υπουργός ο Βενιζέλος ο οποίος ήταν ο προϊστάμενος του Φλωρίδη τον εξοστράκισε, τότε ήταν πολύ ισχυρός ο Κόκκαλης...»

2) Άρα παραδοχή εκ νέου της πρώτης παράγκας και της δράσης του Κόκκαλη.

και συνέχισε αποκαλύπτωντας για το «Koriopolis» οτι, «έπεσε στα χέρια ενός εφέτη ανακριτή ο οποίος προτίμησε να πάρει σύνταξη, φανταστείτε η ανάκριση για το Koriopolis κράτησε 6 χρόνια, εκδικάστηκαν οι υποθέσεις είχαν παραγραφεί τα αδικήματα»

3) Παραδοχή δεύτερης (2ης) παράγκας. Μα τον Νοέμβριο του 2018 κρίθηκαν ένοχοι οι Μπέος, Τσακογιάννης και Κομπότης. Δεν ήταν μόνο αυτοί τελικά οι ένοχοι? ΠΟΙΟΥΣ συνέφερε να αργήσει 6 χρόνια η ανακριτική διαδικασία και να παραγραφούν τα αδικήματα?

Στο τέλος η συνέντευξη κλείνει λέγοντας «Και η πρώτη παράγκα και η δεύτερη παράγκα και η τρίτη παράγκα, σαν όπλα έχουν ανήθικους διαιτητές»

4) Άρα εξαιρώντας την τωρινή για αυτούς παράγκα, έχουμε ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ παραδοχή για την ύπαρξη άλλων δύο παραγκών με όργανα τους διαιτητές!!! Μετά την παραδοχή για τον «παραγκάρχη» από τα φερέφωνα του γαύρου, ήρθαν και επίσημα πλέον οι επίσημες επιβεβαιώσεις για τα κλεμμένα. Θα προτείνουμε στον κύριο αντιπρόεδρο να καταθέσει μία πρόταση κατά την οποία ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ από το 1996 (μαζί με το περσυνό) ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ και οι τίτλοι να αποδωθούν στις ομάδες που τερμάτισαν στην 2η θέση. 

Πάντα τέτοιες συνεντεύξεις αντιπρόεδρε...

Σχόλια