Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Mην χάσουν τα εύσημα για το «χρονοδιάγραμμα» και τον Μεγάλο περίδρομο...

Μία εταιρεία που συστάθηκε το 2018 (Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε) και η οποία έχει ολοκληρώσει με επιτυχία δύο έργα που άφησαν άναυδους τους δημότες της Αθήνας, περνάει εξ ολοκλήρου στα χέρια της Κυβέρνησης. 

Ο Μεγάλος Περί (δρομος) πατος και το υπερσύγχρονο συγκρότημα του Παναθηναϊκού αποτελούμενο από το νέο πανέμορφο γήπεδο 40χιλ θέσεων, το μοναδικής ποιότητας και αισθητικής κλειστό πολυχώρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και την αναμόρφωση ΟΛΗΣ της περιοχής του Ελαιώνα, είναι 2 έργα που έχουν αφήσει άφωνη ΟΛΗ την ευρώπη. Για την απαράμμιλη ποιότητα κατασκευής, την έμπνευση, την αισθητική, την αντοχή στο χρόνο και κυρίως ... την γρήγορη και έγκαιρη αποπεράτωσή τους καθώς όλα έγιναν βάσει χρονοδιαγράμματος. 

Στην πραγματικότητα ο Μεγάλος Περίπατος ήταν οτι χειρότερο έχει γίνει ως έργο στην σύγχρονη Αθήνα, έφερε χάος στην πρωτεύουσα, ενώ το υπερσύγχρονο γήπεδο του ΠΑΟ θα έπρεπε να είναι έτοιμο τον Δεκέμβριο του 2023. Ο δε Ερασιτέχνης έπρεπε να είναι έτοιμος ... από πέρυσι. Έτσι μας έλεγαν Δήμαρχοι και Υπουργοί. 

Μόλις βγήκε δήμαρχος ο ανηψιός πέρασαν νόμο που τον έκανε αυτομάτως πρόεδρο ΔΣ της "ΑΝΑΠΛΑΣΗ Α.Ε.". Μόλις έχασε ο ανηψιός τη δημαρχία πέρασαν νόμο που αφαιρεί την προεδρία από τον δήμαρχο. Εκπληκτικό πραγματικά. Να προσθέσουμε οτι η εταιρεία ΔΕΝ θα φτιάξει το γήπεδο, αλλά ήταν υπεύθυνη για όλες τις μελέτες και τις δημοπρατήσεις έργων για την ανάπλαση της περιοχή του Ελαιώνα και του Ερασιτέχνη. Έργα τα οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με όλο το πρότζεκτ το οποίο όλοι βλέπουμε καθημερινά να στέκεται αγέρωχο στην περιοχή του Ελαιώνα. Προφανώς είναι αδύνατον να τελειώσουν πρώτα τα γήεπδα και μετά να γίνουν οι αναπλάσεις των περιοχών.

Κατα τα άλλα ΚΑΝΕΝΑΣ νόμος δεν αλλάζει, κανένας νόμος δεν γίνεται για τον Παναθηναϊκό, αλλά τελικά ΟΛΟΙ φτιάχνουν κατά το δοκούν οτι τους συμφέρει. 

ΥΓ. Αν κάποια ... μεγάλα σάιτ «έχασαν» την είδηση, μπορούν εύκολα να την βρουν. Υπάρχει το τουήτ του Δούκα και η απάντηση του πρώην Δημάρχου. Αυτά που έκαναν παλιότερα πρώτη είδηση την αίτηση του Δημάρχου και την αποδοχή - έγκριση από τον εαυτό του...😂

ΥΓ 2. Μπαίνει το 2024 και ούτε τούβλο δεν έχει χτιστεί. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΟΥΒΛΟ.

ΥΓ3. Είναι πραγματικά απίστευτο το τι πήρε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με τι όρους, και ΧΩΡΙΣ να δώσει το παραμικρό αντάλλαγμα. Και μπράβο του. Case study.

Σχόλια

  1. Το φαγοπότι στον μεγάλο περίδρομο καθώς και σε άλλα projects μάσας του Ντορογιού μάλλον είναι ποινικά κολάσιμο και η μαμά με τον θείο του προσφέρουν κάλυψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου