Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

H πρώτη μεταγραφή της νέας εποχής. Ή μήπως όχι;

Η απόκτηση του Δημήτρη Λημνιού (καλορίζικος) ήταν κλεισμένη εδώ και εβδομάδες, αλλά κανένας δεν το ήξερε. Αυτοί που μας το είπαν τώρα αυτό (ήξεραν δηλαδή την πληροφορία αλλά δεν μας την έλεγαν για να μην χαλάσουν το πρωτοχρονιάτικο δώρο), είναι αυτοί ΠΟΥ ΔΕΝ ήξεραν οτι απολύθηκε ο Γιοβάνοβιτς και είχε κλείσει ο Τερίμ επίσης εδώ και εβδομάδες 😂. 

Ο δε Λημνιός θα είναι το 5ο εξτρέμ, πίσω από Παλάσιος, Μαντσίνι, Αιτόρ, Βέρμπιτς (χωρίς να βάλουμε τον Μπερνάρ στη θέση αυτή), ενώ σε 4 μέρες θα παίξουμε με μόλις 2 στόπερ στην άμυνα!!! Ένα εξτρέμ χωρίς έφεση στο σκοράρισμα (14 γκολ σε 166 αγώνες), προερχόμενος από χιαστούς (Φρόκου, Αιτόρ, Ζέκα, Μάγκνουσον) και χωρίς να προορίζεται για βασικός αυτή την χρονική στιγμή.

Το «ένα στόπερ δανεικό τον Ιανουάριο στον Γιοβάνοβιτς, έγινε ξαφνικά «έχουμε ήδη κλείσει παίχτη για 3,5 χρόνια - εισήγηση του Γιοβάνοβιτς», άρα σχεδιάζουμε από αυτό το φθινόπωρο το μέλλον των επόμενων ετών με εμπιστοσύνη στον Γιοβάνοβιτς, όλα αυτά την ίδια μέρα που ο νέος προπονητής (Τερίμ) δήλωνε «Κάνουμε συζητήσεις, δεν έχουμε καταλήξει κάπου. Πριν γνωρίσω την ομάδα μου δεν θέλω να κάνω μεταγραφή. Τους εμπιστεύομαι.»😂 

Η παρουσίαση του προπονητή άρχισε χτες περίπου στις 3 και τελείωσε μία ώρα αργότερα, με τον Λημνιό να ανακοινώνεται 50 λεπτά μετά τος τέλος της παρουσίασης! Θα μπορούσε φυσικά να ανακοινωθεί 1 ώρα νωρίτερα ώστε να ερωτηθεί και ο Τερίμ για τον παίχτη. Αλλα τότε η δήλωση «Πριν γνωρίσω την ομάδα μου δεν θέλω να κάνω μεταγραφή. Τους εμπιστεύομαι.» δεν θα είχε καμία αξία. Εκ των υστέρων, αυτοί που δεν ήξεραν οτι είχε κλείσει ο Τερίμ στον Παναθηναϊκό, μας ενημέρωσαν οτι είχε ενημερωθεί και είχε συμφωνήσει με την μεταγραφή αυτή. Απλά μας ξεγέλασε στην παρουσίαση! Η το έμαθε στο ενδιάμεσο μισάωρο και πήρε και τηλέφωνο να ενημερώσει αυτούς που δεν ήξεραν τόσες μέρες οτι έρχεται, οτι είναι σύμφωνος!!! 😂

Όλα αυτά δεν φαίνεται να βγάζουν λογική, βέβαια στον Παναθηναϊκό εδώ και δεκαετίες δεν υπάρχει ποδοσφαιρική λογική, οπότε ευχόμαστε τα καλύτερα στον Δημήτρη και ας βοηθήσει όσο μπορεί στο φετινό πρωτάθλημα. 

Προσπαθήστε να καταλάβετε την ποδοσφαιρική λογική στην περίπτωση αυτή. Δεν μας ενδιαφέρει αν ο παίχτης ήταν εισήγηση του Γιοβάνοβιτς και θα αγωνιστεί με τον Τερίμ, αλλά το παράλογο του σκεπτικού αυτού.

Σχόλια

  1. Η μεταγραφή ήταν κλεισμένη από τεχνικό διευθυντή λόγω χαμηλού κόστους (η Κολωνία δεν πήρε τίποτα μόνο 10% για μεταπώληση). Στην ουσία ήρθε για αντικαταστάτης του Κλεινχέϊσλερ επειδή θα πάει στην Χάιντουκ.Κατα τι γνώμη μου ο Τερίμ το γνώριζε
    αυτό. Πιθανόν να μην τον υπολογίζει για φέτος λόγω και του τραυματισμού γι'αυτό δεν αναφέρθηκε κάτι στη συνέντευξη τύπου. Όπως και να 'χει καλή αρχή στον Λημνιό και μακάρι να επανέλθει στην κατάσταση πριν το τραυματισμό του όπου και θα μπορεί πραγματικά να βοηθήσει την ομάδα. Εκεί στην ΠΑΕ καλό θα είναι να προσέξουν το επικοινωνιακό κομμάτι γιατί εκτίθενται και μπερδεύουν το κόσμο που δεν έχει υπομονή με αυτά που γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου