Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Πήραν την σκυτάλη οι γυναίκες...

Κρατάμε τη νίκη. Αν ήταν στοιχειωδώς εύστοχες στα 3π, θα γράφαμε +10π διαφορά. Ο κόσμος βοήθησε πολύ σε ένα τόσο κλειστό παιχνίδι. Σε άλλες έδρες, βλέπουμε εκκλησίες. Συνεχίζουμε. Μπράβο για τη νίκη.







Σχόλια

  1. Φαίνεται τι αγάπη έχει ο κόσμος για τον Παναθηναϊκό όμιλο εδώ και πολλά χρόνια. Ο τάφος του Ινδού με το κόσμο μας ανατριχίλα. Σε άλλες έδρες όπως λες ο υπάλληλος δεν θα πάει αν δεν πληρωθεί. Βλέπεις ο ερασιτέχνης δεν έχει κονόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΥΡΑ 7 (ΑΤΟΜΑ) ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανατριχιαστικό βίντεο. Μια αθλήτρια τοπ κλας για το επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ που μέσα σε 3 μήνες χαίρεται όσα δεν χάρηκε επί 5 χρόνια στο σωματείο του Ολυμπιακού. Όπως είχε πει και ο Νίκος Παππάς, να ακούς μια εξέδρα να φωνάζει ρυθμικά το όνομά σου δεν συγκρίνεται με κανέναν τίτλο... Γιατί δεν μπορείς να το φανταστείς αν δεν το ζεις. Τόσοι και τόσοι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού κατά καιρούς έχουν αποθεώσει και ζηλέψει τη στήριξη που παρέχουμε στα τμήματα του ερασιτέχνη μα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό που έζησε η Νίκη πρέπει να αρχίζει να το συνηθίζει! Είναι κανονικότητα για εμάς να στηρίζουμε τους αθλητές μας έμπρακτα! Και το συναίσθημα γίνεται ακόμη πιο έντονο στο γήπεδο - σύμβολο του συλλόγου.
    Νίκη σε λιγότερο από δύο μήνες , κάναμε την πρώην ομάδα σου μια κακή ανάμνηση! Να δεις τι σου χω για μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου