Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Σ.Γ.Ο.Ι

Ο Ιβάν παρέλαβε μία διαλυμένη ομάδα πρωτίστως ψυχολογικά. Αυτό απεδείχθη, γιατί μεταμόρφωσε παίχτες που ήταν «θαμένοι» την προηγούμενη από αυτόν σεζόν, σε παίχτες «κλειδιά». Ταίριαξε γρήγορα με την ιδιοσυγκρασία των πράσινων οπαδών, καθώς κατάλαβε από την αρχή σε ποιόν σύλλογο έχει έρθει. Αν είχε και τα εφόδια που θα έπρεπε από την 1 σεζόν, τώρα θα βλέπαμε άλλα πράγματα. Την 1η σεζόν έφερε Κύπελλο, ενώ την 2 του έκλεψαν το πρωτάθλημα.

Βέβαια τον πρώτο καιρό διαβάζαμε για το «απεριόριστο» μπάτζετ που του δίναμε και αυτός δεν έβρισκε κανέναν να του κάνει. Καλοκαίρι και χειμώνα του δίναμε την «mega μπάνκα», αλλά ο Ιβάν εκεί ... βράχος.

Πέρυσι και πρόπερσι «φάγαμε» ένα 3μηνο για να έρθουν οι Μπερνάρ και Παλάσιος, ενώ διαβάζαμε «αφηγήματα» για τον Τσοκάι και τον Τρουγιέ. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν 1)Λεφτά 2) Τεχνικός Διευθυντής να μην ασχολείται ο Ιβάν για όλα. Για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα άλλων, οι αρδ της συμφοράς έφτιαξαν μια σειρά από αφηγήματα. Τα οποία θα τα διαβάσουμε αμέσως.

Δεν δουλεύει με ΤΔ για να ελέγχει τα πάντα ❌

Αργεί να κάνει μεταγραφές, για να μην ξοδεύει πολλά λεφτά η ομάδα ❌
Έτσι έκανε και στο ΑΠΟΕΛ ❌
Δεν ξεκουράζει λεπτό τον Πέρεθ γιατί έχει εμμονή μαζί του ❌

Δεν κάνει εύκολα αλλαγές και ροτέισον ❌

Αργεί να κάνει αλλαγές στον αγώνα

Δεν παίζει επιθετικά και είναι φοβικός
Δεν παίρνει έγχρωμους παίκτες

Φέτος έχει φτιάξει μία ομάδα που έχει αντέξει 9 αγώνες στην Ευρώπή παίζοντας πολύ καλά με καλύτερους αντιπάλους, πέτυχε 2 προκρίσεις, νίκησε Μαρσέιγ και Βιγιαρεάλ, όλες οι μεταγραφές έχουν πάρει φανέλα βασικού, ακόμα και με τόσους τραυματισμούς δεν φαίνονται οι ελλείψεις, στην Ελλάδα παίζουν πλέον τα «δεύτερα» και πλην του αγώνα με την χάρτινη η ομάδα παίζει πολύ καλά, έχουμε την καλύτερη άμυνα δεχόμενοι μόλις 5 γκολ σε 9 αγώνες και την καλύτερη επίθεση με 29 γκολ και αν δεν γίνουν πράματα και θάματα ΕΚΤΟΣ αγωνιστικών χώρων (όπως παλιά) είμαστε το πρώτο φαβορί για την κούπα.

YΓ. Ναι, θα κάνουμε και γκέλες, όλες οι ομάδες κάνουν. Να μην ανοίγουν τα πόδια τα παραρτήματα είναι το πρώτο μας μέλημα και αυτό ΔΕΝ είναι δουλειά του Ιβάν.

Σχόλια

  1. Τα ειπες ΟΛΑ. Ακομα και περυσι που δεν ειχαμε βαθος στον παγκο,το πρωταθλημα το χασαμε απο ΣΦΑΓΗ και κυριως παρασκηνιακη. Μπορει να μην βαζαμε ευκολα γκολ,αλλα ακομα και ετσι χρειαστηκαν υπογειοι τροποι για να χαθει αλλος ενας τιτλος. Ελπιζω φετος να δειξουμε δοντια και να νικησουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολα καλα συμφωνω μεχρι κεραιας πλην του οτι αργει να κανει αλλαγες εν ωρα αγωνα. Αυτο ισχυει. Δεν χρειαζεται να εξιδανικευουμε μια ουτως η αλλως καλη κατασταση για την ομαδα. Σε αυτο υστερει. Αν δεν ειχε αδυναμιες θα ηταν αναμεσα σε Κλοπ και Γκουαρντιολα αλλωστε. Αλλα στο να κανει μια παρεμβαση πετυχημενη που θα αλλαξει τη ροη ενος αγωνα, συμβαινει σπανια εως ποτε. Να ειμαστε δικαιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου