Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Συμμαχία ...

Στον τελικό του 1972 (Παναθηναϊκός - παοκ 5/7/72) ο τυχερότερος εκ των δύο, κέρδισε το τρόπαιο. Ο παοκ άνοιξε νωρίς το σκορ (στο 3ο λεπτό), ο Παναθηναϊκός έχασε σωρεία κλασικών ευκαιριών, δέχθηκε δεύτερο γκολ στο 89 και το «πράσινο» γκολ ήρθε στο 90 (ενώ είχε ήδη δεχτεί δύο). Το ενδιαφέρον φυσικά ήταν στις κερκίδες και όχι στον αγωνιστικό χώρο. Με την ... «συμμαχία».


Κοινός εχθρός λοιπόν, ο Παναθηναϊκός. Το Καραϊσκάκη των 34.831 θεατών, γέμισε κατά το ήμισυ από Παναθηναϊκούς και κατά το ήμισυ από γαύρους. Βορρά και νότου.

Σχόλια

  1. Καλησπέρα αδερφέ Πρασινοτομαρε, ερώτηση επειδή μας τα έχουν κάνει τσουρέκια για τους τελικούς στην Αθήνα κτλ, στη προϊστορία εκτός των τελικών έχουμε αναμετρηθεί σε μόνα παιχνίδια με τους γαβρους του Βορρά 5 φορές όλες στην έδρα τους.
    Είναι λίγο παράδοξο και στατιστικά να το δεις από θέμα κλήρωσης εκτός αν υπάρχει ορισμός.
    Κάποια στιγμή κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι κάποτε υπήρχε κανονισμός που έλεγε ότι αν υπήρχε διασταύρωση σε νοκ άουτ ομάδας από Αθήνα με άλλη ο αγώνας γινόταν στην έδρα της άλλης ομάδας...
    Έπαιζε κάτι τέτοιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, αν η ομαδα ηταν απο την επαρχια (καβαλα-σερρες πχ) και αν θυμαμαι καλα ηταν απο χαμηλοτερη κατηγορια. Αλλα ο παοκ δεν ανηκει σε καμια απο τις 2 κατηγοριες.

      Διαγραφή
    2. Να σαι καλα ρε αδερφε, σε ευχαριστω για την απάντηση.
      Με το καλό τη κούπα σήμερα και γλέντι στους γάβρους απέναντι.

      Διαγραφή
  2. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο από γαύρους του βορρά!

    Άλκη ζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου