Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Επιστρέψαμε!

Ο Παναθηναϊκός νίκησε πανάξια με 1-0 τον ΠΑΟΚ, παρά την... ζούγκλα που δημιούργησαν οι οπαδοί του, κι επέστρεψε μετά από 8 χρόνια στους τίτλους!


Ένας τίτλος που μπορεί να να είναι η απαρχή για κάτι καλό. Για να επιστρέψει η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ κανονικότητα και να ξεκινάμε κάθε σεζόν με τον τίτλο του φαβορί σε όλες τις διοργανώσεις.

Σχόλια

  1. πρασινε τομαρε για τη σημερινη εξελιξη τι εχεις να πεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θελει η πολιτικη βουληση, χτιζει γηπεδα οπου θελει, οπως θελει, χωρις να την απασχολουν νομοι, προσφυγες η οτιδηποτε αλλο.Εδω ο Δημαρχος ελεγε οτι θα γινει, οποιο και να ειναι το αποτελεσμα της ΓΣ. Απλα τοσα χρονια τρωμε δουλεμα για την Λεωφορο. Ιδου η Ροδος, ιδου και το πηδημα.

      Διαγραφή
    2. δε διαφωνω σε αυτο που λες αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος αν μπορουν να το υλοποιησουν με τις υπαρχουσες συνθηκες ακριβεια πληθωρισμος πολεμος πρωσωπικα εχω μεγαλη εμπιστοσυνη στη μεγαλη τους ανικανοτητα

      Διαγραφή
    3. prasine tomare γηπεδο στο σκουπιδοτοπο δεν προκειται να φτιαξουν αποδειξη η 20ετης αδεια λειτουργειας της λεωφορου ενω η νομοθεσια λεει καθε 10 χρονια , απλα αυτη τη στιγμη καιγονται για τα κονδυλια απο το ταμειο ανακαμωης που εχουν στενα χρονοδιαγραμματα και ημερομηνια ληξεως

      Διαγραφή
  2. ο σκεπτικό των χθεσινών εξελίξεων, είναι ότι θα περάσει το όλο θέμα από ΓΣ όταν θα έχουν ετοιμαστεί οι εγκαταστάσεις και το γήπεδο ποδοσφαίρου στον Ελαιώνα.

    Δε με χαλάει καθόλου και θα εξηγήσω το γιατί. ε περίπτωση που μας επιβεβαιώσουν πως είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ οι εμπλεκόμενοι, θα έχουμε χάσει ακόμα 5 χρόνια ως Παναθηναϊκοί. Όμως, θα καταψηφιστεί αυτή η μαλακια και έτσι ο Δήμος θα έχει χρεωθεί, αλλά η ΛΕΩΦΟΡΟΣ δε θα κουνηθεί Σε περίπτωση που δούμε ότι ολα πάνε ρολόι, θα πρέπει να κινήσουμε ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ, ώστε να εξασφαλιστεί η κυριότητα της Λεωφόρου και όταν έρθει η ώρα της ΓΣ, να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ.Ούτως ή άλλως, αφού μπήκαν οι υπογραφές και ανταλλάσουμε τη ΛΕΩΦΟΡΟ, εμμέσως πλην σαφώς, αποδέχονται ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΑΣ (ΛΕΩΦΟΡΟΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου