Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Η περίφημη «ρήτρα αποχώρησης» για την ΠΑΕ!

Η εκτόξευση, θα πραγματοποιηθεί με κύριο όχημα την ομάδα ποδοσφαίρου της ΠΑΕ. Προφανώς με την ΠΑΕ, να επιθυμεί να παίζει στον Ελαιώνα. Αν δεν επιθυμεί αυτή (η κάποια άλλη ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑΕ), μπορεί (δύναται) να παίζει όπου θέλει. 

Η περίφημη «ρήτρα» για την ΠΑΕ, είναι τελικά ...  το δικαίωμα αποχώρησης απο εκεί και με την βούλα!!! Χωρίς να δεσμεύεται πουθενά από κάτι. Για την ακρίβεια «δεν της δημιουργεί ΚΑΜΙΑ υποχρέωση προς τούτο». Ούτε ο ίδιος ο Αλαφούζος δεν θα το κατάφερνε αυτό. Τώρα κάποιοι ... το πανηγυρίζουν κιόλας! Άρθρο 4, παράγραφος 4.1

Κατά τα άλλα , θα έχουμε έσοδα 4εκ αλλά θα υπάρχει και η πιθανότητα η ΠΑΕ ... να ΜΗΝ αγωνίζεται στο νέο γήπεδο. Η ΠΑΕ η οποία έφυγε το 2013 από το Οακα, γιατί ΔΕΝ «έβγαινε» με 30χιλ θεατές (αγώνας με Μάλαγα) και «έμπαινε μέσα» με 12-13χιλ θεατές (στον αγώνα με τον άρη) όπως δήλωνε ο ίδιος ο πρόεδρος σε τηλεοπτική εκπομπή. Η ίδια η ΠΑΕ που έφυγε από την Λεωφόρο, αφήνοντας στα «κρύα του λουτρού» τον Ερασιτέχνη το 2018.

Σχόλια

  1. Το προβλημα δεν ειναι η καταπτυστη ΔΑ ουτε η ΠΑΕ αλλα ο καραγκιοζηδες που προιστανται και υπογραφουν αυτες τις παπαριες οταν γνωριζουν οτι ΣΗΜΑ και ΟΝΟΜΑ ανηκουν στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Α.Ο και αμα δεν τους γουσταρει ας βρουνε αλλο ονομα και σημα κι'ας παιξουν οπου γουσταρουν. Χεστηκαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εχουμε διεκδικήσει τίποτα. Οτι μας υποσχέθηκε ο Προεδρος το βράδυ πριν την υπογραφή του περίφημου ... Μνημονίου, έγινε καπνός.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου