Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Λόγος... συμβόλαιο!

«Ονοματοδοσία και ΟΛΕΣ οι χρήσεις του γηπέδου πηγαίνουν στον Παναθηναϊκό» μας διαβεβαίωνε τον Νοέμβριο του 2020 ο Σπύρος. Μετά ήρθε ο 4809/21 και οι συμβάσεις και κρατάγαμε την κοιλιά μας από τα γέλια.

Ο,τι ειπώθηκε εκείνον τον μήνα και μας έκανε αισιόδοξους και σύμφωνους (Γήπεδο 40χιλ, δικό μας, δικές μας εγκαταστάσεις ΑΟ, δική μας ονοματοδοσία και εμπορικές χρήσεις γηπέδου, στίβος στον Ελαιώνα, ίδια δικαιώματα κλπ κλπ) διαψεύστηκαν πανηγυρικά στον νόμο 4809/21 και στις συμβάσεις.

 1) 90% επί των μισθωμάτων των μαγαζιών του γηπέδου και 10% από την Μπουτίκ. (Σύμβαση ΠΑΕ με ΔΑ αριθμός 30).

2) 20% από την ονοματοδοσία για 10 χρόνια και 15% για όλα τα επόμενα χρόνια. Ως έσοδα ονοματοδοσίας λογίζονται και τα εφάπαξ αλλά και οι τακτικές ετήσιες καταβολές. (Σύμβαση ΠΑΕ με ΔΑ αριθμός 34 και 35).

3) Τα 2 ως άνω έσοδα θα αναπροσαρμόζονται ετησίως σύμφωνα με το 50% του ποσοστού μεταβολής του γενικού δείκτη τιμών καταναλωτή (τιμάριθμος) του μήνα αναπροσαρμογής σε σχέση με τον αντίστοιχο του προηγούμενου έτους (απλή δωδεκάμηνη μεταβολή), αρχής γενομένης από την έναρξη της μισθωτικής σχέσης (Σύμβαση ΠΑΕ με ΔΑ αριθμός 38). 

4) Έσοδα 145.000 ετησίως από τις σουίτες (Σύμβαση ΠΑΕ με ΔΑ αριθμός 31).

5) 50% από κάθε εκδήλωση (συναυλίες - εκθέσεις) στον χώρο του γηπέδου (Σύμβαση ΠΑΕ με ΔΑ αριθμός 32). 

Σχόλια

  1. Ουτε οι βρετανοι αποικιοκρατες τετοιες συμβασεις... Μας ειδαν ακεφαλους και λενε να το τελειο θυμα που θα χρηματοδοτει τους περιπατους τους και τις αρπακτες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοι καλα τα σκεφτηκαν. Εμεις αντι να εξασφαλιστουμε, τους δωσαμε γη και υδωρ.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου