Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Νικόλα Νικόλα, (επιτέλους) πες τα όλα

Παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον όταν η άποψη ενός ποδοσφαιστή που τα έζησε «από μέσα», συμφωνεί με αυτή των οπαδών που τα «έζησαν απ΄έξω». Ο Νίκος Λυμπερόπουλος άργησε, αλλά μίλησε. Δεν είπε κάτι νέο απλά επιβεβαίωσε αυτά που υποθέταμε όλοι, αλλά οι γελωτοποιοί μας έβγαζαν «τρελούς».


Η παράγκα δεν γιγαντώθηκε επειδή ο Λυμπερόπουλος δεν κέρδισε τον οσφπ το 1997 και το 98, αλλά επειδή η διοίκηση στα 12 χρόνια που οργίαζε η παράγκα έβγαλε ένα dvd και έστειλε δώρο ενα μπουκάλι κρασί «Παράγκα». Το αν δεν ήθελαν, είναι παντελώς αδιάφορο. ΕΠΡΕΠΕ οχι μόνο να ήθελαν να αντιδράσουν, αλλά να γκρεμίσουν την παράγκα και είχαν υποχρέωση να συνεχίσουν να ενισχύουν την ομάδα με πάιχτες ικανούς να σηκώσουν το βάρος σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όχι όμως 2 χρονιές, αλλα συνεχώς. Γιατί βρίσκονται στον Παναθηναϊκό.

Έπρεπε να είναι ο Παναθηναϊκός Πρωταθλητής και όχι εραστής της 2-3ης θέσης. Μία νοοτροπία η οποία μπόλιασε παίχτες και οπαδούς για χρόνια, με αποτέλεσμα την σημερινή εποχή να «νοσταλγούν» κάποιοι τις εποχές ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΑΜΕ πρωτάθλημα, αλλά ήμασταν τουλάχιστον τριτοδεύτεροι. Την κορυφή την έχουν διαγράψει από την σκέψη τους. Αυτοί είναι οι οπαδοί ενός Συλλόγου που κάποτε είχε 6/10 πρωταθλήματα την δεκαετία του 60.

Τα λόγια του Λύμπε, επιβεβαιώνουν την σκέψη όλων όσων αγαπούν πραγματικά τον Σύλλογο και τον θέλουν στην κορυφή και πρωταθλητή και όχι μόνιμα τρίτο.





Ολόκληρη η συνέντευξη βρίσκεται εδώ

Σχόλια