Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Πιστεύω κάθε λέξη από τα πολλά του Τσάκα ... και κυριολεκτώ!

Πριν μία δεκαετία μπήκε στην ζωή μας ο Βλάσης. Νωρίτερα είχε μπει στην «ζωή» του παοκ, με την Πατρίτσια και τον Μιγιάτοβιτς. Ο Βλάσης ήταν εκπρόσωπος  (3) τριών -  ναι, καλά διαβάσατε - υψηλών μελών βασιλικών οικογενειών της Σαουδικής (μπορεί και Σουηδικής) Αραβίας.  Του Sultan Bin Nasser Bin Abdul Rahman Al-Saud, του Feyzal και της Νούρας. Ο Βλάσης ήταν εξαφανισμένος μετά την καταιγίδα της ερήμου το 2011 και 2012 όπου παρά τις προσπάθειες των 2 πριγκήπων, ο Παναθηναϊκός ΔΕΝ κατέληξε σε αυτούς αλλά στον Αλαφούζο! 

Και θα παρέμενε εξαφανισμένος αν δεν έδινε μία συνέντευξη προ ημερών.  Το πρόβλημα της συνέντευξης είναι οτι θα πρέπει να την αποδεχτούν (σε ότι λέει), όσοι τον στήριζαν λυσσαλέα τότε. Ας εστιάσουμε στα βασικά σημεία της.

Ο Βλάσης δεν θυμάται το όνομα του πρώτου πρίγκηπατον Σεπτέμβριο του 2011! Τον αποκαλεί Sultan. Η «δικαιολογία» ήταν οτι έχουν περάσει  αρκετά χρόνια.  Το όνομα του πρώτου πρίγκηπα ήταν Sultan Bin Nasser Bin Abdul Rahman Al-Saud, αλλά ήταν σχεδόν αδύνατον να βρεθεί στο διαδίκτυο! Ο Βλάσης δεν θυμόταν ακριβώς την πρόταση που έφερε ο ίδιος εκπροσωπόντας τον ... Sultan!  Η πρώτη πριγκιπική προσπάθεια, «κολλάει» στο οτι δεν μπορεί άτομο εκτός της   Ε.Ε να αγοράσει ομάδα στην Ε.Ε.  Βέβαια αυτό ήταν κάτι που θα έπρεπε να είχε λυθεί, αφού είχε γίνει «διεργασία» όπως είπε. Για την ιστορία η πρόταση που δεν θυμάται ήταν 20εκ για ΑΜΚ, 50 για μεταγραφές και 150 για γήπεδο. Μέχρι και δελτίο τύπου είχε βγει, αλλά δεν το θυμάται ο Βλάσης. 

Κάτι που η πρόταση έγινε Πέμπτη βράδυ και είναι αργία την Παρασκευή στην Αραβία, κάτι η γραφεικορατία, το χάσαμε το κελεπούρι!!! Τα πρωτοσέλιδα με το σανό (ντέρμπυ-πράσινη και goal), οργίαζαν.  Άφθονη παρτίδα, έτοιμη για κατανάλωση. Οι λίγοι που δεν πίστευαν, ήταν ... ξέρετε μίζεροι, εχθροί, σουφλατσήδες, τέτοια πράγματα.  Σχεδόν τρεις μήνες δούλεμα άνευ προηγουμένου. 

Η Πέμπτη έγινε Παρακευή, η Παρασκευή έγινε Δευτέρα (26/09/11) , η πρεσβεία δεν έδωσε καμία ανακοίνωση επίσκεψης, η Δευτέρα έγινε Τρίτη, το αύριο έγινε σε 15-20 μέρες θα έχουμε τελειώσει, το email με τις υπογραφές έφτασε αλλά έγιξε διάρρηξη στο γραφείο του δικηγόρου και πήραν τον σκληρό δίσκο  (ρακούν την έκανε μάλλον), μπήκε ο Οκτώβριος  (στα τυπικά θα κολλήσουμε), η επιταγή άνευ υπογραφής δεν θύμιζε σε κάτι τις κανονικές επιταγές της HSBC, έχουμε κλείσει ήδη Σικαμπάλα, Γκέντο, Τζαβέλα, επιστροφή Σισσέ και δώρο ο Ροναλντίνιο (αν τον θέλει όμως ο Φερέιρα), μπήκε ο Νοέμβριος, έφτασε και ο Δεκέμβριος,  Ενδιάμεσα έχουν υπογράψει και Μνημόνιο (μα τι σύμπτωση), αλλά από όλα αυτά δεν θυμάται κάτι ο κύριος Βλάσης.  Αλλά πιστεύουμε κάθε λέξη του Τσάκα. Αλλά ο Βλάσης δεν θυμάται κάτι από όλα αυτά!!!!

Μαντέψτε τελικά, σε ποιόν έριξε το φταίξιμο ο Βλάσης. Στο παλιόπαιδο τον πρίγκηπα, τον μπαγάσα, που δεν βάζει μυαλό και δεν του τράβηξε το αυτί ο Βλάσης, δεν του έριξε κανα χαστουκάκι  να συνέλθει ο πρίγκηπας. Μα, τέτοιος χαρακτήρας ο πρίγκηψ?   Να πέσει τόσο έξω ο Βλάσης? Δεν πειράζει, υπάρχπουν και άλλοι πρίγκηπες, αφθονούν στην Αραβία και είναι και προσιτοί άνθρωποι. Όλοι έχουμε 2-3 κολλητούς πρίγκηπες εξάλλου.    

Τελικά το μόνο ενδιαφέρον που μάθαμε είναι οτι είναι κουμπάρος του προέδρου του ΟΦΗ, κου Βατσινά. Υποθέτουμε ο Τσάκας, όχι ο πρίγκηπας. Αλλά πιστεύουμε κάθε λέξη του Τσάκα.


Τον Απρίλιο του 2012, έχουμε νέο επεισόδιο. Είχε προηγηθεί η πριγκίπισσα Νούρα (οχι η Σίσσυ). Τον πρίγκηπα Φειζάλ. Αυτόν τον θυμάται. Ο Φειζάλ όμως καταφέρνει και περνάει την Ε.Ε.Α με την πρώτη (τέλη Μαϊου), αφού έχει καταθέσει πλήρες φάκελο. Η νέα πρόταση είναι 15εκ στην τρέχουσα ΑΜΚ και 55εκ στην ομάδα. Ο προηγούμενος ήταν πιο γαλαντόμος, αφού έβαζε 20εκ στην ΑΜΚ, 50 στην ομάδα και 150 για το γήπεδο.  

Ο Φειζάλ μένει σε ξενοδοχείο της οικογένειας. Ενώ επίσημα έχει περάσει  τον έλεγχο και όλα δείχνουν να βαίνουν καλώς, αντί να πάρει την ομάδα, αυτή δίνεται (επίσημα) στον Αλαφούζο έναντι 1 ευρώ τον  Ιούλιο του 2012. Και εδώ τίθεται πλέον ένα σοβαρό ερώτημα. Αν πέρασε την ΕΕΑ με την μία, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ η ομάδα σε αυτόν, αλλά προτιμήθηκε ο Αλαφούζος 2 μηνες αργότερα? Αυτοί που πιστεύουν τον Βλάση, έχουν μία πειστική απάντηση? Έλεγε ψέματα επί μήνες ο Βλάσης άρα και αυτοί σε εμάς, ή έλεγε αλήθεια και με δόλο καταλήξαμε να έχουμε τον τωρινό ιδιοκτήτη στο τιμόνι? Τι από τα 2 συμβαίνει? Και τα 2 δεν γίνεται. 


Τον Δεκέμβριο του 2012, το σίριαλ έχει νέο επεισόδιο. Ο πρίγκηπας Φειζάλ επιστρέφει με επιταγή, αλλά δεν επετράπη έλεγχος από ορκωτούς λογιστές για τα οικονομικά της ΠΑΕ!!!! Την ίδια μέρα (12/12/2012) δίνεται συνέντευξη από τους 2 (Αλαφούζο και Φευζάλ) σε διαφορετικά μέρη. Η γραφειοκρατία με την περίφημη Παρασκευή (όλα τα καλά γίνονται Πέμπτη και μας προλάβαινε η αργία της Παρασκευής) συνεχίζεται.


Ο Φευζάλ όταν έρχεται η ημερομηνία για την κατάθεση (το άυριο δηλαδή), ζητάει νέα προθεσμία και νέα προθεσμία και νέα προθεσμία, μέχρι που συνεδριάζει το ΔΣ (04/01/2013), δεν δίνει νέα προθεσμία και ο πρίγκηπας γίνεται ξανά ... βάτραχος. Παρόλο που η επιταγή είχε ελεγχθεί τετράκις (όπως λέει ο Τσάκας).


Ο Βλάσης δεν τα πολυθυμάται όλα αυτά βέβαια, αλλά θυμάται οτι ο πρίγκηπας θα έφτιαχνε γραφεία προπονητικό και γήπεδο στον Βοτανικό σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα. Με την λεπτομέρεια οτι το ΠΔ βγήκε τον Μάιο του 2013, ενώ ο πρίγκηψ μας τελείωσε στις 4/1/2013! Αλλά πιστεύουμε κάθε λέξη του Τσάκα.

Ο Βλάσης υποστηρίζει οτι έγιναν εκ νέου κινήσεις και το 2017, όταν υπήρξε το ενδιαφέρον από τον Ταϋλανδό μεγιστάνα της Μουσκρόν (που γλύτωσε στο τσακ τον υποβιβασμό το 2017 και το 18), αλλά τότε άνοιξαν πόρτες και παράθυρα για τον τύπο με το «καρό σακάκι» και όχι για τον Βλάση. Εδώ τώρα έχουμε ένα νέο δίλλημμα καθώς οι υποστηρικτές του Τσάκα, έτυχε (μα τι σύμπτωση) να μοιράζουν σανό με τον Ταϋλανδό με το «καρό σακάκι». Ποιόν πιστεύουν από τους 2 που υποστήριζαν? Τον Τσάκα, ή τον Ταϋλανδό?


Συνεχίζοντας ο Βλάσης μας πληροφορεί οτι είναι πιο φτηνό να πάρεις Ελληνική ομάδα από Ιταλική η Αγγλική. Το οποίο είναι σωστό. Με την διαφορά οτι κανένας δεν ήρθε από την Αραβία, να επενδύσει στην χώρα μας, αλλά όλοι οι Άραβες αγόρασαν ομάδες σε μεγάλα πρωταθλήματα και με πανάκριβα τηλεοπτικά συμβόλαια. Αν ήρθαν, ΠΟΙΟΣ τους έδιωξε άραγε?

Τέλος μας ενημερώνει οτι οι πρίγκηπες είναι απλοί άνθρωποι, (κυκλοφορούν όπως εμείς, βγαίνουν βόλτες, φοράνε δερμάτινα) και φυσικά εκπροσωπεί την Royal Group Charity του Hareed Bin Saud Al Sabah του Kuwait. Δεν πέτυχε πάλι το όνομα, αλλά είναι και μεγάλα τα άτιμα. Αλλά πιστεύουμε κάθε λέξη του Τσάκα


Για όσους έχουν όρεξη, ολόκληρη η συνέντευξη εδώ.
https://www.youtube.com/watch?t=1019&v=DH5vuEXWXjw&feature=emb_imp_woyt&ab_channel=HondosNews

Σχόλια