Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Και καρότο και μαστίγιο...

Όπως φαίνεται τελικά μπορούμε και πριμ να δώσουμε και πρόστιμο να «κόψουμε». Τα ποσά έτσι και αλλιώς για την διοίκηση είναι ψιλολόγια. Και όταν αυτά τα δύο εμφανίζονται, οι παίχτες καταλαβαίνουν οτι η διοίκηση έχει στόχους. Τώρα το πόσο θέλει αυτούς τους στόχους και πόσο θωρακίζει την ομάδα έναντι των αντιπάλων, είναι άλλο μεγάλο θέμα. Τα παλαιότερα χρόνια απουσίαζαν παντελώς, είτε στις καλές εμφανίσεις, είτε στα ρεζιλίκια.  

Πάντα όμως θα παραμένει ακατανόητη η απόφαση να μην εξοφλήσουμε τον Βέμερ έγκαιρα και τελικά να πληρώσουμε 485.000 ευρώ για να υποστούμε όλη αυτή την ταλαιπωρία, τον διασυρμό, τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, την απαγόρευση μεταγραφών και όλα συνέβησαν εκείνα τα χρόνια. Όπως φαίνεται τα 500χιλ δεν είναι κάποιο απλησίαστο ποσόν.

Γιατί όπως έχουμε γράψει πολλές φορές «Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ». Ούτε το 2010-11, ούτε το 2017-18 είχε. Δεν υπήρξε ποτε «δεν μπορώ», «δεν έχω», αλλά «δεν θέλω». Εδώ και δεκαετίες και όχι μόνο στο οικονομικό κομμάτι. 

Σχόλια

  1. Θυμόμαστε όλοι τις εποχές καπετάνιου τότε και αναρωτιόμασταν: Γιατί εκεί που ήθελε η ομάδα ένα τικ να καθιερωθεί ευρωπαϊκά , "έδινε μια κλοτσιά" και γκρέμιζε ό,τι έχτιζε ; Έμεινε για πάντα το αιώνιο ερώτημα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου