Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Ποτέ την Κυριακή (!)

Μία περίεργη «σύμπτωση» εμφανίζεται μετά τους ευρωπαϊκούς αγώνες των ομάδων μας. Υπάρχει μία ομάδα που ενώ αγωνίζεται την Πέμπτη, αρνείται πεισματικά να αγωνιστεί την επόμενη Κυριακή και με έναν «μαγικό» τρόπο, αγωνίζεται πάντα ... Δευτέρα.

Την 1η αγωνιστική του Europa (21/9) ακολούθησε η 5η αγωνιστική της Σούπερλίγδας. Εκεί o γαύρος αγωνίστηκε με την Κηφισιά (4-0) την Κυριακή 23/09, όπως και ο μπαοκ με τον Πας (1-3) και το αθηναϊκό ντέρμπυ Παναθηναϊκός - αεχ (1-2) έγινε την Δευτέρα 24/09.

Την 2η αγωνιστική του Europa (5/10) ακολούθησε διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Την 3η αγωνιστική του Europa (26/10) ακολούθησε η 9η αγωνιστική της Σούπερλίγδας. Εκεί ο γαύρος αγωνίστηκε με τον Όφη (0-2) στην Κρήτη την Κυριακή 29/10, ο Παναθηναϊκός εντός με τις Σέρρες (5-0) επίσης την Κυριακή, αλλά η κούλα πάλι την Δευτέρα 30/10 με τον παοκ (2-0).

Την 4η αγωνιστική του Europa (9/11) ακολούθησε διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Την 5η αγωνιστική του Europa (30/11) ακολούθησε η 13η αγωνιστική της Σούπερλίγδας. Εκεί ο γαύρος αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Βόλο την Κυριακή 03/12, ο Παναθηναϊκός εντός με τον όφη την ίδια μέρα, ο μπαοκ θα αγωνιστεί με την Λαμία την Δευτέρα όπως και η χάρτινη που θα αγωνιστεί με τον άρη εντός έδρας την Δευτέρα 04/12 (!) 

Την 6η αγωνιστική του Europa (14/12) θα ακολουθήσει η 15η αγωνιστική της Σούπερλίγδας. Εκεί ο γαύρος αγωνίζεται εκτός με τον Ατρόμητο την Κυριακή 17/12, ο Παναθηναϊκός εκτός έδρας με τον Βόλο και ο μπαοκ εκτός έδρας με την Κηφισιά επίσης την Κυριακή αλλά η κούλα σταθερή. Μαντέψτε!!! Θα αγωνιστεί την Δευτέρα 18/12 με τις Σέρρες εκτός έδρας!

Σχόλια

  1. Έχουνε ξεφτιλίσει τα πάντα οι Πινόκιο ενώ όλοι παίζουν Ευρώπη δύσκολα ματς μόνο η χάρτινη κουλα παίζει Δευτέρα 5 φορές παρακαλώ γιατί μόνο εκείνη κουράζεται ας μην είχατε τον κόρακα σοτσα που δεν απέβαλε Γαλανόπουλο και τα ανοιχτά πόδια του γαυρου βορρά τη σφαγή με ατρόμητο και τριπολη που ο Σιδηρόπουλος σε 5 λεπτά έβγαλε κίτρινες σε ολους τους παίκτες αστέρα τελικά δεν μας είπατε τι έγινε τώρα ποιος έχει την Καλύτερη επίθεση επειδή πέρυσι μας τα είχατε ζαλίσει με την προπαγάνδα σας. Φωταρας ο μπαμπάς σας σκούξτε όσο θέλετε για το χθεσινό που ήταν καθαρό πέναλτι και το χτύπημα στο πρόσωπο ήταν ακούσιο algofren πάρτε χάρτινες μεζουρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τα λέτε αδέρφια.παμε σπρωχτοι
      για πρωτάθλημα και κύπελλο φέτος αρκεί να μην χτυπήσει πάλι ο κοβιντ στα playoffs.Δεν βαριέσαι ένα σφύριγμα εδώ μια κροτιδα εκεί κ πολύ πολύ κλάμα θα βγει η χρονιά.

      ΥΓ:λευτεριά στα ΑΔΈΡΦΙΑ ΜΑΣ BBG
      ΥΓ2:ΠΑ-ΝΑΖΙ-ΝΑΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    2. Τζεπέτο λένε τον μπαμπά σού;

      Διαγραφή
    3. Ρε τουρκαλες Πινόκιο συκοφαντες ακόμα να πείτε την αλήθεια αφού εσείς τον φάγατε γιατί η κουλα δεν έδωσε τις κάμερες στην αστυνομία οεο εντάξει αφού παραδέχεσαι ότι το πήρες σε συνεννόηση με τα αδέρφια σου όπως το 1993 που συμφωνήσατε να παίξει ο παο με 18 κρούσματα κοβιντ στο ματς τελικό στη τρουμπα. Γιαυτό δεν παίζεις Δευτέρα μωρή μεζούρα τζεμιλε δεν απαντάς έχει φροντίσει εκεί ο τίγρης που σε πήγε γ να παίζεις ντέρμπι με την Ραφήνα να λες και ευχαριστώ που δεν είμαστε σαν κι εσάς και τότε που έβαλες γκολ χάρη στην κροτιδα στον μπρινιολι μείναμε. Υγ Floriginalντροοη της προσφυγιας ναζαεκ που βγάλατε ανακοίνωση εναντίων πρώην παιχτη σας κατσουρανη επειδή είδε αυτό που είδαν όλοι το πέναλτι στο ματς με τον αρη που δεν έδωσε σε καρατια Αθανασιάδη στον φαμπιανο δημοκρατες πινόκιο μου εσείς γελάει ο κατιδης φασισταεκ

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου