Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Οδηγός το παρελθόν

Η απόλυτη καταστροφή από τον θρίαμβο, μπορεί να είναι 8 μήνες δρόμος. Το 2016-17 η 25αρα στο σεφ έμοιαζε ατομική βόμβα που θα μας διέλυε, καθώς αλλάξαμε μέχρι και προπονητή. Το καλοκαίρι του 2017 με τους ίδιους παίχτες που έφαγαν την 25αρα στο σεφ, ρίξαμε μια ξεγυρισμένη 15αρα, μία πυρηνική βόμβα στο βοθρολίμανο και πανηγυρίσαμε νταμπλ μέσα στο κοτέτσι τους. Δεν σημαίνει οτι απαραίτητα θα γίνει το ίδιο φέτος. Αλλά και τότε όπως και τώρα, χρειάζεται υπομονή. Ένα κακό αποτέλεσμα δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι. Ο χρόνος είναι σύμμαχος μας, αρκεί να είμαστε σοβαροί. Μόνο αυτό.


ΥΓ. Την σεζόν 2015-2016 ο Παναθηναϊκός ξεκινάει τη σεζόν με 2 νίκες εναντίον του Ολυμπιακού, μια στο ΣΕΦ για το κύπελλο και μια στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα. Η σεζόν ολοκληρώθηκε με σκούπα από την Μπασκόνια και χαμένο πρωτάθλημα μέσα στο ΟΑΚΑ. Υπομονή.

Σχόλια

  1. Και όχι μόνο. Το 2011 ξεκινήσαμε με 3 ήττες απ' τον Θρήνο ( 2 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και ήττα στον τελικό κυπέλλου ) και στο τέλος πήραμε ευρωκούπα και πρωτάθλημα με μπρέικ ( και χωρίς Διαμαντίδη στον τελευταίο τελικό με τους Καλάθη και Τέπιτς απέναντι σε Παπαλουκά, Τεόντοσιτς και Σπανούλη ). Το 2013 χάσαμε και τις δυο φορές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τελικά κάναμε νταμπλ.

    Απ' την άλλη πρέπει να ξέρουμε πως υπήρξαν ομαδάρες του μπασκετικού ΠΑΟ που δεν κατάφεραν να πάνε ούτε Final 4 και μάλιστα με προπονητή τον Ομπράντοβιτς .

    2006. Αποκλεισμός απ' την Μπασκόνια στα προημιτελικά
    Φέμερλινγκ , Τομάσεβιτς, Μπατίστ , Τσαρτσαρής, Σάκοτα , Χάντερ, Αλβέρτης, Παπανικολάου, Σκεπάνοβιτς, Χατζηβρέττας , Σπανούλης , Διαμαντίδης , Καλαϊτζής , Λάκοβιτς

    2008. Αποκλεισμός στους 16 σε όμιλο με Σιένα , Παρτίζαν και Εφές. 3 ήττες από Εφές, Σιένα και Παρτίζαν εκτός έδρας.
    Μπατίστ, Τσαρτσαρής , Τομάσεβιτς, Ντικούδης , Ζίζιτς, Πρκάτσιν, Αλβέρτης, Περπέρογλου, Κένεντυ Γουίνστον, Χατζηβρέττας , Μπετσίροβιτς, Διαμαντίδης , Σπανούλης, Γιασικεβίτσιους

    2010. Αποκλεισμός στους 16 σε όμιλο με Μπαρτσελόνα , Παρτίζαν και Μαρούσι. 4 ήττες από Παρτίζαν ( εντός ), Μαρούσι ( εκτός ) και Μπαρτσελόνα ( εντός και εκτός ).
    Πέκοβιτς, Μπατίστ, Τσαρτσαρής , Φώτσης, Σερμαντίνι, Γκόλεματς , Χάισλιπ, Μπόγρης , Περπέρογλου, Νίκολας, Διαμαντίδης, Σπανούλης, Γιασικεβίτσιους, Καλάθης, Βεργίνης, Τέπιτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου