Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Θα τα ξαναπούμε, αρχηγέ...

Αντίο αρχηγέ. Ο Κουρμπέλης ήταν στην ομάδα από το 2016 μέχρι τον Μάιο του 2023. Άντεξε τα δύσκολα, παρέμεινε ακόμα και όταν φτάσαμε στο χείλος της καταστροφής, σήκωσε το Κύπελλο ως αρχηγός, είδε την ομάδα να επιστρέφει στο Τσάμπιονς Λιγκ φέτος. Η πρόταση που του έγινε (αν φυσικά ισχύει) είναι αρκετά καλή. Η επιλογή του για να ξενιτευτεί στην Τουρκία για την περσυνή πρωταθλήτρια, είναι σεβαστή. 

Η φυγή του έχει διπλό αντίκτυπο. Αφενός θα χρειαστούμε άμεσα αντικαταστάτη (φυσικά ποιοτικότερο) και αφετέρου θα χρειαστούμε έναν ακόμα Έλληνα παίχτη να δώσει στους ξένους να καταλάβουν το μέγεθος της ομάδας. Ο Κουρμπέλης μαζί με τον Διούδη ήταν οι 2 τελευταίοι που τα τελευταία χρόνια «σήκωσαν» το φορτίο του περιβραχιόνιου και των αποδυτηρίων. Ήταν οι 2 τελευταίοι που έβγαζαν την φλόγα στο βλέμμα τους και ίσως οι μόνοι που θα μπορούσαν να γαλουχήσουν τους παίχτες που θα ανέβουν από την Κ-19 και τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα. Σαφώς και αυτό δεν αποτελεί επ ουδενί ποδοσφαιρικό κριτήριο για παίχτες της βασικής 11αδας του τριφυλλιού. Καλό θα ήταν όμως να μην καταλήξει το ποδοσφαιρικό τμήμα , μία «Βαβέλ» ποδοσφαιριστών.

Eλπίζουμε το φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι, να μην κυλήσει όπως το περσυνό κατά το οποίο παίχτες που έφυγαν ουδέποτε αντικατατστάθηκαν αγωνιστικά και οι επιλογές άργησαν τραγικά με αποτέλεσμα η ομάδα να χάσει την ευρώπη και τον Ιανουράιο (μετά τον τραυματισμό του Αιτόρ) και το κύπελλο. Πλέον η ομάδα έχει 3 στόχους να διεκδικήσει ως πρωταγωνιστής και όχι ως κομπάρσος.

Καλή συνέχεια, αρχηγέ...

Σχόλια