Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Οτι πληρώνεις, παίρνεις...

Πληρώσαμε για τον Παλάσιος (1,5 εκ και 600χιλ συμβόλαιο) και μόλις βρήκε ρυθμό και έδεσε με την ομάδα, σκοράρει κατά ριπάς από πέρυσι. Ο καλύτερος με την Σλάβια μέχρι να αποβληθεί, γκολάρα σήμερα με το «καλησπέρα» στην Κρήτη. Πληρώσαμε για τον Σποράρ (3,5 εκ και 1,2 εκ συμβόλαιο) και σε 4 αγώνες έχει κερδίσει μία αποβολή στην Πράγα, έβαλε το γκολ και είχε δοκάρι στην ρεβάνς, πήρε το πέναλτυ εναντίον του Ιωνικού και έβαλε και γκολ με τον Οφη. Δώσαμε συμβόλαιο 800+ χιλιάδες στον Βέρμπιτς, στον πρώτο αγώνα που ξεκίνησε βασικός, σκόραρε.

Δύο παίχτες που μας θύμισαν - μετά από χρόνια - πως «παίζεται» η θέση του φορ και του δεξιού εξτρέμ. Όταν δίνεις λεφτά και επιλέγεις συνετά, θα πετύχεις και την ποιότητα. Αν περιμένεις κάθε χρόνο με 300 και 400 χιλιάδες μπάτζετ και με όποιον ελεύθερο βρεις τον Σεπτέμβρη να κάνεις ομάδα, είναι σαν περιμένεις με ένα δελτίο των 50 λεπτών να πιάσεις το Τζόκερ. Τα αφηγήματα (ισορροπίες στα αποδυτήρια), θα συνεχίζουν να ... πέφτουν με κρότο.

Εν αναμονή των 2 χαφ (τραυματισμός Κουρμπέλη σήμερα, Φρόκου αλλαγή στο 85) που θα κλείσουν τα κενά και θα μας δώσουν επιλογές και αξιόπιστες λύσεις στον καταρτισμό της 11άδας. Mπράβο στην ομάδα για την εμφάνιση και την νίκη. Στο τέλος «κινδυνέψαμε» χωρίς χαφ να κρατάνε την μπάλα. 

Σχόλια