Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Όχι άλλη διαπραγμάτευση !!!!

Αν και το ΠΔ του 2013 όριζε μέγιστη επιτρεπόμενη δόμηση τα 47.000τμ εκ των οποίων τα 7500τμ ήταν για τις εγκαταστάσεις του ΑΟ, εμείς διαπραγματευτήκαμε (τις ανάγκες μας) όπως λέει η ανακοίνωση στις 04-12-2020. Στο Μνημόνιο (ανεύ ισχύος φυσικά) πετύχαμε το μέγιστο (εγκαταστάσεις 7500τμ), αλλά το Μνημόνιο ... μας τελείωσε. Και ήρθε η ωμή πραγματικότητα των συμβάσεων.

Θα περίμενε κάποιος οτι οι ίδιοι αριθμοί θα ισχύσουν και στις Συμβάσεις, καθώς αυτά τα τετραγωνικά δόμησης για τον ΑΟ (7500τμ) αναγράφονται ΚΑΙ στο περίφημο Μνημόνιο. Αμ δε!!!


Επειδή στον Παναθηναϊκό η πραγματικότητα ξεπερνά την φαντασία, κατόπιν «σκληρών» και «επίπονων» διαπραγματεύσεων κατορθώσαμε και εδώ το απίστευτο. Τα 7500τμ δόμησης, έγιναν ως δια μαγείας ...  6.883τμ (!). Εξαφανίστηκαν 617τμ (!)


Είναι ξεκάθαρο από την παράθεση των τμημάτων που θα φιλοξενούνται σε αυτά, οτι άλλαξαν αρκετά. Αθλήματα «εξαφανίστηκαν» ενώ υπήρχαν στο Μνημόνιο, ενώ νέα αθλήματα πήραν την θέση τους. Το αρνητικό φυσικά, παραμένει στα χαμένα και εξαφανισμένα 617τμ, τα οποία θα μπορούσαν να χωρέσουν τουλάχιστον 2 τμήματα ακόμα ή να κάνουν τον ήδη διαθέσιμο χώρο των τμημάτων που θα βρίσκονται εκεί, πιό άνετο. Φυσικά ελάχιστοι το αντιλήφθηκαν και ακόμα λιγότεροι «φώναξαν» γιατί πάλι μας κοροιδέυουν. Ας δούμε τι εξαφανίστηκε και τι προστέθηκε στις Εγκαταστάσεις του ΑΟ που θα έπρεπε φυικά να είναι παραπάνω από 7500τμ (δεν συζητάμε καν για τα  ... 6883τμ)

Ξιφασκία και Επιτραπέζια αντισφαίριση στο Μνημόνιο 450τμ, στις Συμβάσεις 405τμ
Άρση Βαρών - Πάλη - Πυγμαχία στο Μνημόνιο 450τμ, στις Συμβάσεις 690τμ
Τοξοβολία στο Μνημόνιο 0τμ, στις Συμβάσεις 250τμ
Σκοποβολή στο Μνημόνιο 0τμ, στις Συμβάσεις 150τμ
Ενόργανη - Ρυθμική στο Μνημόνιο 1200τμ, στις Συμβάσεις 0τμ
Γυμναστήρια προπονήσεων στο Μνημόνιο 900τμ, στις Συμβάσεις 300τμ
Γραφεία - Αίθουσα Συνεδριάσεων στο Μνημόνιο 600τμ, στις Συμβάσεις 400τμ
Κυλικεία - WC στο Μνημόνιο 250τμ, στις Συμβάσεις 440τμ


Τελικά όπως μας ενημέρωσε και ο κος Βρανόπουλος «δεν θα κλείσουμε οτιδήποτε κάνουμε στους άλλους χώρους» Γιατί άραγε? Θέλουμε να συνεχίσουμε να πληρώνουμε ενοίκια, ή μήπως τελικά δεν χωράνε αρκετά τμήματα στις νέες εγκαταστάσεις που μας τις πετσόκοψαν με την δική μας σύμφωνη γνώμη?

Σχόλια

  1. Αλλαξτε γλωσσα πειτε τα λαμογια ,λαμογια πειτε οτι καμμια σχεση δεν εχουν με τον Παναθηναικο οι λοβοτομημενοι οπαδοι μας δεν καταλαβαινουν τι τους γινεται Ηδη θεωρουν προτυπο εναν τυπο που στα 180 του θυμηθηκε πως ειναι Παναθηναικος εκτος του οτι εχουν ξαμολυσει τα τρολια παντου Ακομα δεν εμαθα πως τροποποιηθηκε το καταστατικο και επιτρεπει την ΑΠΑΤΗ της επιστολικης ψηφου Η νοθεια
    ετσι ειναι δεδομενη και χαιρετα μου την Αλεξανδρεια που χαθηκε οπως εγραψε ο μεγαλος Καβαφης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πρασινε τομαρε αυτο που επισημαινεις το επισημαινε χθες και ο κυριος παναγιωτοπουλος στο ολα πρασινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου