O τυχερούλης στην Ευρώπη, Παναθηναϊκός.

Χωρίς VAR, θα βαράγαμε το κεφάλι μας στο ντου-ΒΑΡ

 Aν δεν είχαμε το VAR,  το τελικό σκορ θα ήταν 2-0 υπέρ του Απόλλωνα. Ο Παναθηναϊκός γλύτωσε το κάζο και έφυγε με τους 3 βαθμούς της νίκης, σε έναν αγώνα που ήταν από κακός εώς μέτριος. 

Όμως σε μία κακή βραδιά, με μέτρια απόδοση δεν σημαίνει οτι η διαιτησία θα «ασελγήσει» εις βάρος σου, επειδή ΔΕΝ παίζεις καλά. Η αποστολή της είναι η δικαιοσύνη. Και σήμερα με την βοήθεια της τεχνολογίας, όλες οι φάσεις εξετάστηκαν με λεπτομέρεια και όχι με ... μυωπία.

Το γκολ του τριφυλλιού ορθά μέτρησε. Σε άλλες εποχές ο Μακέντα θα δινόταν οφσαιτ, ασχέτως αν δεν ήταν, η δεν επηρέαζε την φάση.

Το χέρι του Ιωαννίδη δεν θα το έβλεπε κανένας, θα δινόταν πέναλτυ και κίτρινη στον Διούδη.


Το πέναλτυ του Ζαγαρίτη θα δινόταν, μαζί με την αποβολή. Βέβαια εδώ υπάρχει επαφή με το χέρι, αλλά όχι σπρώξιμο για να πέσει ο επιθετικός καθώς η επαφή είναι στιγμιαία. Το χέρι για να σπρώξει πρέπει να τεντωθεί, εδώ φαίνεται στιγμιαία επαφή, ούτε καν κράτημα. Η δε επαφή στα πόδια δεν φαίνεται να είναι αυτη που προκαλέι την «πτώση» του παίχτη. Το πόδι του Ζαγαρίτη πατάει πρώτο στο έδαφος και βρίσκει σε αυτό το πόδι του επιθετικού.


Το γκολ του Απόλλωνα θα μέτραγε κανονικά, καθώς η φάση θέλει λεπτομερή έλεγχο, ο οποίος με γυμνό μάτι (λόγω μυωπίας) θα το έβρισκε ... κανονικό!!!



Κάπως έτσι το 0-1, θα ήταν 2-0 και άλλη μία νίκη θα είχε κάνει ... φτερά.

Σχόλια

  1. Γειά σου πράσινοτομαρε πολύ ωραία ανάλυση του ποστ. Αλλη μια κακή εμφάνιση για το τρυφιλλι, όλους τους νεκρούς έχουμε αναστήσει δεν ξέρω τι πάει λάθος στην ομάδα ο μακεντα τσακώθηκε με τον βοηθό του μπολονι(ομολογουμένως όταν βλέπει περίεργα πράγματα θα αντιδράσει) Ο βιγια πάλι τσακώθηκε με τον μπολονι. Στο ματς με τον πας για να βαρέσουν πέναλτι έκαναν μια ώρα. Γενικώς βλέπω μια εχθρική κατάσταση μεσα στην ομάδα του τρυφιλιου.Πιστευω πως εάν ήταν ο δωνης όλα αυτά θα είχαν λυθεί τώρα ο μόνος προπονητής που αγάπησε την ομάδα και είχε πολύ καλές σχέσεις με τους παίκτες και έβαζε τάξη πάντα .ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΟΝ ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ ΜΕ ΥΓΙΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρονιά εύχομαι αγαπητέ. Μέτριοι ήμασταν σήμερα. Γενικά η ομάδα έχει «θεματάκια». Να δούμε αν και πως θα λυθούν.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου