Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Το ψέμα έχει ταχύτητα, αλλά η αλήθεια έχει αντοχή (Edgar J. Mohn)

Διαβάζαμε μεγαλειώδη άρθρα για γήπεδο 40χιλ, για γήπεδο των 35+χιλ, για ελάχιστη χωρητικότητα των 35χιλ, για κλειστό Ερασιτέχνη 3χιλ θέσεων, για κλειστό Ερασιτέχνη 2200 με προοπτική να αυξηθεί για ευρωπαϊκούς αγώνες, για ΟΛΑ τα τμήματα στον Ελαιώνα, για στίβο στον Ελαιώνα, για εμπορικές χρήσεις του Παναθηναϊκού εντός και εκτός γηπέδου, για ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ (οχι απλή χρήση) εγκαταστάσεων Ερασιτέχνη, για ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ του Μουσείου στην Λεωφόρο.

Για έναν παράξενο λόγο τέτοιου είδους άρθρα, ΔΕΝ ξαναγράφτηκαν από τις 20 Νοεμβρίου 2020 την ημέρα δημοσίευσης του Μνημονίου. Και μάλλον μετά την χτεσινή δημοσίευση των Παραρτήματος 2, θα αργήσουμε να ξαναδούμε. Κρίμα. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα. Η μάλλον ... δυστυχώς για κάποιους.


Θα είχαμε όλη την καλή διάθεση να πιστέψουμε οτι εχει γραφτεί - δημοσιευτεί από όλους όσους μα βάζουν τα διλήμματα «Ελαιώνας η θάνατος», αλλά όταν ξεκινάνε οι εμπλοκέμενοι φορείς ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ την αλήθεια αυτό μας κάνει να συμπεράνουμε οτι έχουμε να κάνουμε με αναξιόπιστους ανθρώπους οι οποίοι είτε εξαπατήθηκαν και δεν βγήκαν να το φωνάξουν, είτε συνειδητά μας κορόιδεψαν. 

Και στις 2 περιπτωσεις, η γνωμη για αυτούς δεν αλλάζει. Και καλό θα είναι να αναλάβουν τις ευθύνες τους (με τον τρόπο που τις αναλαμβάνει ένας αναξιόπιστος αν έχει φιλότιμο) και να μην ρίξουν την ευθύνη για οτι συμβεί στον κόσμο.


ΥΓ. Επιβεβαίωση από τον Δήμαρχο, οτι οι συμβάσεις θα περιέχουν ΟΤΙ αναγράφεται στο ΜοΥ.
ΥΓ2. Τι θέλει να πει ο ποιητής με το «ποσοστό επι των εισιτηρίων»? Ούτε τα εισιτήρια?

Σχόλια

  1. prasinostomaros εγω βλεπω οτι πολλα τμηματα μενουν στη απεξω οπως ο στιβος, σκοποβολη, τοξοβολια , να θυμισω οτι στη αντιστοιχη συμβαση μεταξυ δημου-αο το 2007 προβλεποντουσαν εγκαταστασεις για αυτα τα τμηματα επισης δε υπαρχουν εγκαταστασεις για τμηματα αμεα , οσο για το κλειστο κατω απο 2500 χιλιαδες θα χουμε προβλημα για τα ευρωπαικα παιχνιδια του βολει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για τις δηλωσεις μπακογιαννη οτι ο δγ ειχε καλη διαθεση τι εχεις να πεις ?

      Διαγραφή
    2. Για τις δηλωσεις ΔΓ εχω να πω οτι ειχε καλη διαθεση, αλλα καποιος του την χαλασε. Πολυ, οπως φανηκε τελικα. Οι δηλωσεις του μπακογιαννη μεχρι να γινουν πραξεις, παραμενουν πολιτικες δηλωσεις απο αυτες που ακουμε εδω κ δεκαετιες για το γηπεδο. Μηδενικης αξιας δλδ.

      Διαγραφή
  2. prasinostomaros το προεδρικο διαταγμα οπως και η συμβαση του 2007 μιλουσε για 2 πισινες εν το μνημονιο λεει για μια εχεις καποια απαντηση γιατι εχει υπαρξει αυτη η αλλαγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπειτε στη εφημεριδα των συντακτων να διαβασατε ενα πολυ ενδιαφερον αθρο που εμμεσως μπλεκεται με το γηπεδικο

      Διαγραφή
    2. Φιλε Γιαννη, η συμβαση του 2007 που αναφερεται στο νομο του 2006, ΔΕΝ ισχυει γιατι εχει αλλαξει ο νομος με αυτον του 11 και το ΠΔ του 13. Σε αυτα δεν υπαρχει πουθενα 2η πισινα, ουτε γηπεδο μπασκετ.
      Φιλε ανωνυμε, το αρθρο στην εφημεριδα εχει πολυ ... «ψωμι» και θα σχολιαστει καταλληλα.

      Διαγραφή
  3. PRasinostomaros καθε μερα και κατι καινουριο και ολα προς χειροτερο ποσο τυχαιο ειναι οτι τα 2 μνημονια υπογραφτηκαν σε διαστημα 4 ημερων εγω ξερεις τι πιστευω οτι ο δημος θελει να αμεσα να απεμπλακει απο τη διπλη απατη γιατι περι απατης προκειται χωρις συνεπειες πρωτον για να εξηπηρετησει τα συμφεροντα των τραπεζων και δευτερον να ριξει τη ευθυνη στο παναθηναικο και στο κοσμο λογω των απαισιων ορων του στυλ εμεις θελαμε αλλα εσεις οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ακριβως. Καθε μερα κ κατι χειρότερο βγαινει προς τα εξω. Το δε περιεργο ειναι οτι .... υπογραψαμε και συμφωνήσαμε σε αυτα τα χειρότερα!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου