4 χρόνια μετά...

Σύλλογος πιο Μεγάλος!!!

Ο αρχικός στόχος των 30χιλ ευρώ επετεύχθη. Ο επόμενος ήταν οι 50χιλ, που στο ξεκίνημα έμοιαζε με ... όνειρο. Και όμως. Τι λέτε, μπορούμε να τα καταφέρουμε μέχρι τη Δευτέρα; Το IBAN που μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς με ποσό επιλογής σας GR4601403440344002002002028 (Alpha bank, δικαιούχος: Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος). Ακόμα και 5 ευρώ είναι αρκετά για να γίνετε μέρος της Ιστορίας, βοηθώντας τα τμήματα του Παναθηναϊκού να κατακτήσουν τίτλους και διακρίσεις... σαν άλλοτε!

Μία πρωτοβουλία από απλούς οπαδούς, ανθρώπους που αγαπάνε και τρέχουν για τον Σύλλογο χωρίς να ακούγονται. Γιατί πέτυχε αυτό το εγχείρημα, ενώ παρόμοια απέτυχαν; Γιατί ενώ διαφημίστηκε ελάχιστα, προβήθηκε ελάχιστα από τα «μεγάλα» ΜΜΕ, λοιδωρήθηκε από «νοσταλγούς», πέτυχε τον στόχο του;

Γιατί οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν «καεί» παίρνοντας το μέρος κάποιου, απλά είναι με τον Παναθηναϊκό.

Γιατί ο αρχικός στόχος (30χιλ ευρώ), είναι ρεαλιστικός και όχι ουτοπικός.

Γιατί υπήρχε ενημέρωση, διαφάνεια και συνεργασία με τον Ερασιτέχνη.

Γιατί μόλις συγκεντρώθηκε ένα ικανό ποσό, πραγματοποιήθηκαν άμεσα κινήσεις επιπέδου.

Γιατί έπεισαν τον απλό κόσμο χωρίς «απειλές» ή φόβο, οτι όσα και να μαζευτούν θα πάνε για καλό σκοπό. Δεν υπήρχε ποτέ ο φόβος της «αποτυχίας» και οι συνέπειες από αυτήν.

Γιατί στον κάθε ένα που θα προσφέρει, θα του αποσταλούν ξεχωριστά αναμνηστικά ευχαριστήρια διπλώματα με τα logos του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και του "ΣΥΛΛΟΓΟΣ πιο ΜΕΓΑΛΟΣ".

Γιατί ευχαρίστησαν ακόμα και όσους δεν κατάφεραν να ενισχύσουν χρηματικά, αλλά προώθησαν/κοινοποίησαν την προσπάθειά κάνοντας όλους στην ουσία συμμετέχοντες και θεωρώντας το εξίσου σημαντικό. Απλά πατώντας ένα «κλικ»!!! 

Και κυρίως γιατί ο απλός κόσμος του Παναθηναϊκού δεν θέλει «κόπο», αλλά «τρόπο». Να αγγίξεις το συναίσθημα, την αγάπη του για την ομάδα, να ξυπνήσεις το πάθος του, να τον ενεργοποιήσεις, να τον κάνεις να νοιώσει σημαντικός προσφέροντας έστω και μιά κοινοποίηση.

Το ίδιο ισχύει και για τις εγγραφές στον Ερασιτέχνη. Στηρίζουμε τον Σύλλογο, γινόμαστε εμείς η «Μάνα του Λόχου», λαμβάνουμε μέρος ως μέλη σε όλα τα σημαντικά ζητήματα. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε άμεσα. Από ενεργοποίηση (σκάκι) παλιών τμημάτων, μέχρι την απόκτηση σημαντικών αθλητών σε πολλά τμήματα. Γιατί όλοι μαζί έχουμε δύναμη.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.


Σχόλια