Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Με το 44%

Ίσως οι πιο «περίεργες» εκλογές... Με ότι συνεπάγεται αυτό.


Η νέα διοίκηση εκλέχτηκε με 75 ψήφους. Δικαίωμα ψήφου είχαν 168 (άρα τόσοι βρέθηκαν παρόντες κ ήταν ταμειακά ενήμεροι), ψήφισαν 119. Δηλαδή ποσοστό ... 44%!!!  Οι υπόλοιποι σχεδόν 2χιλ παρόντες δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στην ψηφοφορία.

Ο επικεφαλής της νέας διοίκησης απέφυγε να απαντήσει σε σημαντικές ερωτήσεις. Απέφυγε να μας δώσει το πλάνο και την θέση που έχει, γενικά η εικόνα ήταν «άντε να τελειώνουμε». Tα μέλη αυτής παραδόξως, ενώνουν όλες τις «αντιμαχόμενες» πλευρές!!!

Το μέλος της νέας διοίκησης που αποτελεί το «κοινό στοιχείο» με την Πολιτική Αρχή του τόπου, ενώ ήταν υποψήφιος, ήταν απόντας.

Ένας νέος Πρίγκηπας (όχι από το Ζεφύρι, ή από την Ταϋλάνδη) να τάζει 200χιλ σε χορηγίες και να αποδοκιμάζεται. Ευτυχώς οι «αναρτήσεις» του - αν είναι γνήσιες κ όχι μοντάζ - μας «φανέρωσαν» πολλά κομμάτια στο παζλ των τελευταίων ετων.

Μία δήλωση πρώην (?) παράγοντα με διχαστικό λόγο, μισές αλήθειες, πολλές παραλείψεις που αποδοκιμάστηκε καθώς η μνήμη και τα στοιχεία είναι εύκολο να ανακτηθούν από το ίντερνετ.

Ο μόνος άνθρωπος με γνώση του γηπεδικού (κος Παναγιωτόπουλος) μίλησε, αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Μακάρι να μπορέσει να συνδράμει (αν του ζητηθεί φυσικά) στην όλη διεργασία καθώς θα αποτελέσει «δυνατό χαρτί» στην παρτίδα.

Ένα πλήθος κόσμου που βρέθηκε εκεί για να δει, να μάθει, να ενημερωθεί, έχοντας ήδη βοηθήσει οικονομικά αρκετές φορές όποτε του ζητήθηκε, ΑΛΛΑ δεν πήρε καμία απάντηση.

Και φυσικά θα πρέπει (πάλι αυτοί) να δώσουν την οικονομική του βοήθεια με την ετήσια συνδρομή τους ως μέλος του Π.Α.Ο και να παραμείνουν ο θεματοφύλακας του Ομίλου προστατεύοντας τον από το ξεπούλημα της περιουσίας του με αποικιοκρατικούς όρους.

Η νέα διοίκηση οφείλει να είναι τίμια απέναντι στο κρισιμότερο θέμα που θα πάρει θέση. Τίμια ως προς τον Σύλλογο και τις αξίες που εκπροσωπεί. Ευχή όλων να τηρηθούν κατά γράμμα οι εξής προτάσεις που του κατατέθηκαν: να συσταθεί επιτροπή με μοναδικό μέλημά της το γηπεδικό από τους κ. Ιθακήσιο και Παναγιωτόπουλο και να δεσμευτεί εγγράφως ότι ΔΕΝ θα παρθεί ΚΑΜΙΑ απόφαση για τη Λεωφόρο ή τον Βοτανικό, αν πρώτα δεν συγκληθεί έκτακτη Γ.Σ. με ψηφοφορία των μελών. Και όχι μόνο των ταμειακώς ενήμερων από πέρυσι.

ΥΓ. Αντιστρόφως ανάλογη ήταν η εικόνα του νέου προέδρου στην σημερινή συνέντευξη στο Sdna, καθώς οι απόψεις του ήταν συγκεκριμένες, συγκροτημένες και λογικές. Μένει να αποδειχθεί αν μπορούν να γίνουν πράξη.



ΥΓ2. Εκκωφαντική η απουσία της πλευράς των υπέρμαχων του Ελαιώνα (με οποιαδήποτε επιχειρήματα) και όλων αυτών που πέρσυ έκραζαν την υποχρεωτική εγγραφή στον ερασιτέχνη για τα διαρκείας σε μπάλα κ μπάσκετ με φράσεις τύπου «εμάς δεν μας νοιάζουν το πινγκ πονγκ κ το γυναικείο μπάσκετ» και τώρα πρωτοστατούν για τις «υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο βοτανικό που θα εκτοξεύσουν τον ερασιτέχνη κ το συλλογο», αλλά δεν ξέρουν σε ποιά γήπεδα αγωνίζονταν το Γυναικείο Μπάσκετ και Βόλλευ του Συλλόγου τα περασμένα χρόνια.

Σχόλια